• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۳۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404031912348
  • خبرنگار : 50348

بازگشت یک یار قدیمی دیگر به سپاهان

بازگشت یک یار قدیمی دیگر به سپاهان

ایسنا/اصفهان احمد جمشیدیان، بازیکن دوران طلایی سپاهان بعنوان مدیر تیم فوتبال معرفی شد.

با اعلام رسمی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، احمد جمشیدیان، پیشکسوت سپاهان به‌عنوان مدیر تیم فوتبال سپاهان معرفی شد.

جمشیدیان پنج سال در سپاهان بازی کرد و موفق به کسب سه عنوان قهرمانی در لیگ برتر و یک عنوان قهرمانی در جام حذفی با طلایی‌پوشان شده است.

او که در بین هواداران سپاهان، به‌عنوان احمد دل پیرو مشهور است، در تیم‌های پاس همدان، شهرداری آستارا، شهرداری همدان و هوادار به عنوان مربی فعالیت کرده است.

به گزارش ایسنا، احسان بعیدی، مدیر پیشین سپاهان به دلیل مسائل تحصیلی شخصی در پایان فصل گذشته از سمت خود استعفا داده بود که در آن مقطع با توجه به شرایط حساس سپاهان، با این پیشنهاد مخالفت شد و در نهایت با موافقت استعفای او، احمد جمشیدیان جایگزینش شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha