• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404032012848
  • خبرنگار : 50455

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

حضور مردم در مناسبت‌های دینی، پاسخی قاطع به تهدیدات دشمنان است

حضور مردم در مناسبت‌های دینی، پاسخی قاطع به تهدیدات دشمنان است

ایسنا/قم رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه حضور میلیونی مردم در مناسبت‌های مختلف پاسخی قاطع به تهدیدات دشمنان است، گفت: دشمنان گمان می‌کنند با فشار و تهدید می‌توانند از شور مردم بکاهند، در حالی که این تهدیدها نه تنها اثری ندارد، بلکه مردم را مصمم‌تر می‌کند که خالصانه در این میدان حاضر شوند و آن را فرصتی برای ابراز ارادت به حضرت ولی‌عصر(عج) بدانند.

آیت‌الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت قم ضمن گرامیداشت این اعیاد، با اشاره به آیه «الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ دِینِکُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَرَضِیتُ لَکُمُ الْإِسْلَامَ دِینًا» به تحلیل شرایط کنونی پرداخت و تصریح کرد: علی‌رغم همه دشمنی‌هایی که متوجه اسلام، تشیع، انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی است و علیه مقدسات و باورهای اعتقادی ما تلاش‌های بی‌وقفه‌ای صورت می‌گیرد، خدای متعال با منت گذاشتن بر ما، فرصت‌هایی ارزشمند در اختیارمان قرار داده است.

وی مناسبت‌هایی مانند عید قربان، عید غدیر و روز مباهله را مصادیق این فرصت‌های طلایی برشمرد و تأکید کرد: این ایام جشن و سرور، در کنار مناسبت‌های حزن‌انگیز مانند عاشورا، بر اساس معیار «شیعَتُنا خُلِقُوا مِن فاضِلِ طینَتنا یَحزَنونَ لِحُزنِنا وَ یَفرَحونَ لِفَرَحِنا؛ شیعیان ما از سرشتی پاک آفریده شده‌اند، برای اندوه ما اندوهگین و برای شادی ما شادمان می‌شوند»، فرصت‌هایی بی‌بدیل هستند.  

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به اهمیت بهره‌گیری صحیح از این فرصت‌ها، تصریح کرد: بهره‌مندی کامل از این مناسبت‌های نورانی، مشروط به برنامه‌ریزی دقیق، ایجاد انسجام نرم‌افزاری، کنار هم بودن و همدلی عمیق میان آحاد جامعه است. تنها در این صورت است که می‌توانیم از این فرصت‌های الهی برای ترویج معارف دینی و مقابله با توطئه‌های دشمنان بهینه استفاده کنیم.

حسینی بوشهری با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی دقیق برای مناسبت‌های مذهبی، تأکید کرد: اگر مناسبت‌های دینی به‌درستی و با برنامه اجرا شوند، تمامی نقشه‌های دشمنان نقش بر آب خواهد شد؛ چرا که عشق و محبت به اهل‌بیت(ع) در عمق جان مردم ریشه دارد و جدایی‌ناپذیر است.

وی با بیان اینکه دشمنان از طریق جنگ شناختی، ادراکی و حمله به مقدسات در فضای مجازی در تلاش برای ضربه زدن به اعتقادات دینی مردم هستند، تصریح کرد: این هجمه‌ها برخاسته از محیطی آلوده و بی‌ریشه است. ممکن است به‌ظاهر تأثیراتی گذرا داشته باشد، اما آنچه از فطرت پاک انسانی و عشق به ولایت سرچشمه می‌گیرد، نوری است که ظلمت این فتنه‌ها را نابود می‌کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اجتماع باشکوه مردم در مناسبت‌هایی همچون نیمه شعبان گفت: حضور میلیونی مردم در این مناسبت‌ها، به‌ویژه جمعیتی بالغ بر سه میلیون نفر در نیمه شعبان، پاسخی قاطع به تهدیدات دشمنان است.

حسینی بوشهری با تأکید بر اینکه مناسبت‌های دینی فرصت‌هایی بی‌نظیر برای ابراز محبت به اهل‌بیت(ع) هستند، افزود: مناسبت‌هایی که مقام معظم رهبری نیز بر آن‌ها تأکید دارند، فرصتی مغتنم برای همه مردم و مسئولان است. همه مسئولان باید در این عرصه مسابقه بگذارند و حضوری فعال داشته باشند، چه آنهایی که مسئول امنیت مراسم‌اند و چه کسانی که مسئولیت تولید محتوای این برنامه‌ها را بر عهده دارند.

وی در ادامه با تأکید بر ارزش سخنان و تلاش‌های تمامی فعالان فرهنگی تصریح کرد: آنچه اهمیت دارد، این است که در این میدان باید مخلصانه وارد شد و خود را خادم اهل‌بیت(ع) دانست؛ چرا که این حضور، مایه افتخار است و جبران‌کننده عدم حضور ما در صحنه عاشورا است که فرزند پیامبر را یاری کنیم.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه پیامبر(ص) در تلاش بود تا وحدت جامعه اسلامی را به‌ویژه پس از واقعه غدیر خم تضمین کند، اظهار کرد: رسالت پیامبر نه تنها برای گروه خاصی از مردم، بلکه برای تمامی بشریت بود. اگر دیگران بر سر پیمان وفادار می‌ماندند، امروز امیرالمؤمنین(ع) به عنوان محور وحدت در هر جامعه اسلامی نقش آفرین بود. در عین حال که، برخی از افراد از این مسیر فاصله گرفتند، اما هدف پیامبر از ابتدا ایجاد وحدت در میان مسلمانان بود و این اصل هرگز تحت تاثیر قرار نگرفت و همچنان این هدف باید دنبال شود زیرا با وجود این همه دشمنی نباید در میان امت اسلامی تفرقه و جدایی باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به برگزاری موفق مراسم‌ مذهبی در ماه‌های اخیر، گفت: مراسمی که از عید قربان آغاز شده نشان‌دهنده عزم و اراده راسخ پیروان اهل‌بیت(ع) برای گسترش آموزه‌های دینی است. این تلاش‌ها نه تنها به وحدت مسلمانان کمک می‌کند، بلکه باعث تقویت اخلاق و ارزش‌های اسلامی در جامعه می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسن ذاکری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم با ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت، اظهار کرد: ویژه برنامه‌های دهه امامت و ولایت از ۱۵ خرداد شب عید قربان آغاز ‌شد و تا ۲۶ خرداد همزمان با عید غدیر ادامه دارد و در ۳۰ خرداد روز مباهله به پایان می‌رسد. حرم مطهر فاطمه معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، مساجد و تکایا و محله‌های استان قم میزبان این برنامه‌ها خواهند بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم مهمترین برنامه این ایام را اجتماع و شادپیمایی بزرگ مردم در شب عید غدیر عنوان کرد و افزود: این برنامه بعد از نماز مغرب و عشا از حرم مطهر حضرت معصومه(س) آغاز می‌شود و شرکت کنندگان با شرکت در این مسیر ۷ کیلومتری حرم مطهر تا مسجد مقدس جمکران را پیاده روی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha