• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404032114066
  • خبرنگار : 71974

معاون دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با ایسنا خبر داد

عملکرد دانشکده‌های موضوعی دانشگاه آزاد ارزیابی می‌شود

عملکرد دانشکده‌های موضوعی دانشگاه آزاد ارزیابی می‌شود

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اعلام کرد: عملکرد دانشکده‌های دانشکده‌های موضوعی دانشگاه آزاد در دو ماه آینده به صورت جامع ارزیابی می‌شود و تصمیمات مهمی درباره ادامه فعالیت آن‌ها گرفته خواهد شد.

محمد علی‌اکبری در گفت‌وگو با ایسنا،ضمن اعلام این مطلب و با اشاره به اجرای قاعده موضوعی‌محور کردن دانشکده‌ها در تمامی معاونت‌های دانشگاه، اعلام کرد: این تحول ساختاری در همه معاونت‌ها در حال اجراست و عملکرد آن در دو ماه آینده ارزیابی خواهد شد. براساس این ارزیابی، دانشکده‌هایی که عملکرد خوبی نداشته باشند حذف می‌شوند و آن‌هایی که عملکرد مطلوبی داشته باشند، به فعالیت خود ادامه می‌دهند و حتی ممکن است رشته‌های جدیدی نیز اضافه شود.

تعطیلی و بازسازی دانشکده‌های سنتی

وی درباره تغییر ساختار دانشگاه و حذف دانشکده‌های قدیمی گفت: دانشکده‌هایی که به شکل سنتی اداره می‌شدند، تعطیل شده‌اند و دیگر فعالیت ندارند. هدف ما بازسازی دانشگاه به شکلی است که متناسب با نیازهای روز جامعه و صنعت باشد.

تمرکز بر تربیت نیروی کار متخصص و مهارت‌محور

این مقام مسئول در ادامه افزود: هدف اصلی ما تربیت افرادی است که پس از فارغ‌التحصیلی بتوانند به‌طور مستقیم در صنعت و جامعه نقش مؤثری ایفا کنند. ما باور داریم که نیروی کار ماهر رکن اساسی تولید در کشور است و باید دانشجویان را به گونه‌ای آموزش دهیم که نه تنها دانش علمی داشته باشند، بلکه مهارت‌های کاربردی لازم را نیز کسب کنند.

اهمیت مهارت‌آموزی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در توضیح بیشتر درباره دانشکده‌های موضوعی این دانشگاه گفت: یکی از محورهای اصلی ما مهارت‌آموزی است. برای مثال در حوزه معدن، دانشجو باید علاوه بر مهارت‌های تخصصی، با فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی نیز آشنا باشد؛ چراکه در آینده، هوش مصنوعی به اندازه مهارت‌های تخصصی اهمیت خواهد داشت. بنابراین در دانشکده‌ها به دنبال آموزش ترکیبی از مهارت‌های تخصصی و فناوری‌های نوین هستیم تا دانشجویان برای بازار کار آماده باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha