• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404032114099
  • خبرنگار : 50126

بازدید وزیر آموزش و پرورش از پروژه در حال ساخت سد سیکان دره‌شهر

بازدید وزیر آموزش و پرورش از پروژه در حال ساخت سد سیکان دره‌شهر

ایسنا/ایلام وزیر آموزش و پرورش بعنوان نماینده هیئت دولت و وزیر معین از پروژه در حال ساخت سد سیکان شهرستان دره‌شهر بازدید کرد.

 علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش چهارشنبه ۲۱ خرداد در جریان سفر به استان ایلام از سد سیکان واقع در شهرستان دره شهر بازدید کرد و از نزدیک در جریان مراحل ساخت این سد قرار گرفت.

وزیر آموزش و پرورش که بعنوان وزیر معین دولت به دره شهر سفر کرد در جریان این بازدید ضمن استماع گزارش مسئولان پروژه، گفت: حتماً مسائل و موانع مربوط به اجرای این طرح را در هیئت دولت مطرح می‌کنیم تا هرچه زودتر این پروژه به اتمام برسد.

برای تکمیل سد سیکان اعتباری بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که تا کنون شش هزار میلیارد ریال آن تأمین اعتبار شده  است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha