• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404032315139
  • خبرنگار : 71234

قالیباف: انتقام خود را در هر مکان و زمان و با هر ابزاری خواهیم گرفت

قالیباف: انتقام خود را در هر مکان و زمان و با هر ابزاری خواهیم گرفت

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: انتقام خود را در هر مکان و زمان و با هر ابزاری خواهیم گرفت و دشمن متجاوز را در سرجای خود خواهیم نشاند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: رژیم کودک‌کش صهیونیستی و این باند جنایتکار، دیشب دست به حرکتی زد که درگیری را آغاز و تجاوز را شروع کرد که این کار به بدترین شکل صورت گرفت.

وی افزود: رژیم صهیونیستی به نیروهای مسلح، نخبگان، مردم و سرزمین ما حمله کرد؛ بدون شک آغاز این ماجرا با این جنایتکاران است اما بدانند پایان آن دست ماست و ما به حول و قوه الهی در هر مکان و هر زمان و با هر ابزاری، انتقام خود را خواهیم گرفت و دشمن متجاوز را در سرجای خود خواهیم نشاند.

قالیباف تاکید کرد: همه آن‌هایی که از رژیم صهیونیستی حمایت کردند و اطلاعات و تجهیزات دادند و کمک مالی کردند، در این جنایت شریک هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم گفت: ما دانشمندان بزرگی را از دست داده‌ایم اما مطمئن باشید مردم، دانشگاه‌ها، اساتید و بزرگان، بار دیگر چنین دانشمندانی را تربیت خواهند کرد. همان‌طور که همه می‌دانند، این علم پرورش‌یافته همین کشور و کاملا بومی است.

وی افزود: فرماندهان ما نیز، همه تربیت‌شدگان دوران دفاع مقدس و صحنه‌های مختلف هستند و امروز بلافاصله افرادی جایگزین‌ شدند بنابراین مردم در این باره هیچ نگرانی نداشته باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: ملت ایران همواره در طول تاریخ، بزرگی، عظمت و قدرت خود را نشان داده است. امروز هم ما در لحظه‌ای تاریخی قرار داریم. امیدوارم همان‌گونه که همیشه ملت در میدان بودند، این بار هم با آرامش، حضور و همراهی خود، پشتیبان کشور باشند تا ان‌شاالله این انتقام از دشمن جنایتکار و قداره‌بند گرفته شود.

قالیباف در واکنش به فضاسازی رسانه‌های فارسی زبان گفت: این چیز تازه‌ای نیست؛ همیشه، هر زمان جنایتی رخ داده یا بمب‌گذاری‌ صورت گرفته، آن‌ها به دنبال اختلاف‌افکنی بین مردم بودند اما ملت ما نشان داده‌ هر زمان با تهاجم یک دشمن خارجی مواجه شوند، یکپارچه، محکم ایستاده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha