علی ملکشاهی اظهار داشت: با برنامهریزی و اقدامات پیشگیرانهای که از قبل در چارچوب پدافند غیرعامل صورت گرفته، در حال حاضر برای مصرف حداقل ۱۰ روز آرد در هر یک از واحدهای نانوایی، ذخیرهسازی لازم انجام شده و کارخانههای آردسازی استان نیز از ذخیره مطلوبی برخوردارند.
وی افزود: همچنین بیش از ۳۰ درصد از واحدهای نانوایی استان به مولد برق اضطراری (موتور برق) مجهز هستند تا در صورت بروز هرگونه اختلال در تأمین برق، فرایند پخت نان بدون وقفه ادامه یابد.
ملکشاهی ادامه داد: اطمینان میدهیم ذخایر مناسبی از کالاهای اساسی نیز در سطح استان کرمانشاه موجود است و هیچگونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی غله، این مقام مسئول در پایان از مردم استان خواست با آرامش خاطر و بدون نگرانی اخبار را از منابع رسمی دنبال کرده و از خریدهای هیجانی پرهیز کنند.
انتهای پیام
نظرات