• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404032516202
  • خبرنگار : 51000

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تاکید کرد

تابستان فرصتی مناسب برای برنامه‌ریزی سال تحصیلی آینده است

تابستان فرصتی مناسب برای برنامه‌ریزی سال تحصیلی آینده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان امروز یکشنبه(۲۵ خرداد) در اولین جلسه ستاد اربعین آموزش و پرورش استان، اربعین را رساله پرقدرت عاشورا دانست و گفت: مکتب امام حسین (علیه السلام) مکتبی جهانی و جهان شمول است.

رسول صفرزایی در این جلسه ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در سال‌های گذشته، بر ضرورت بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود برای هرچه باشکوه‌تر برپا شدن موکب‌های اربعین تاکید کرد.

وی بیان کرد: اربعین یک حرکت جهانی و مکتب انسان ساز است که فراتر از زمان و مکان، پیام عدالت و آزادگی را به جهان مخابره می‌کند.

صفرزایی افزود: ما وظیفه داریم با تمام توان و ظرفیت در مسیر برگزاری این راهپیمایی عظیم گام برداریم و زمینه حضور گسترده فرهنگیان و دانش آموزان را فراهم آوریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر مردمی بودن این حرکت اظهار داشت: اربعین جوششی برخاسته از دل‌های مومن و عاشق است که هیچ مرز و محدودیتی نمی‌شناسد و زنده نگه داشتن اربعین پاسخی به نیاز جامعه جهانی برای حفظ عزت و معنویت خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به دشمنی‌های مستکبران جهانی تصریح کرد: دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی نه تنها یک مسئولیت دینی بلکه یک وظیفه و واجب شرعی است؛دشمن زبون و خوار امروز بیش از پیش احساس ناتوانی کرده و خواهد کرد و امیدواریم رژیم صهیونیستی به عنوان لکه ننگ از روی زمین محو شود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش سیستان و بلوچستان همچنین در ادامه ضمن تأکید بر اجرای دقیق شیوه‌نامه‌های انتصاب مدیران و نقل‌وانتقالات همکاران، تابستان را فرصتی طلایی برای آماده‌سازی و برنامه‌ریزی سال تحصیلی آینده دانست.

صفرزایی افزود: در تخصیص فضاهای آموزشی مدارس، اولویت، کلاس‌های درس است تا با ایجاد پوشش تحصیلی مناسب، تمامی دانش‌آموزان استان در چرخه تعلیم و تربیت قرار گیرند.

صفرزایی گفت: اولویت‌بندی امور موجب مدیریت بهتر و افزایش بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها خواهد شد.

وی در ادامه، ضمن اشاره به فرآیند نقل‌وانتقالات، خطاب به مدیران و رؤسای ادارات شهرستان‌ها و مناطق تأکید کرد: در اجرای دستورالعمل نقل‌وانتقالات همکاران دقت نظر کافی داشته باشید و با توجه به شرایط مناطق، در راستای اجرای این شیوه‌نامه اقدام کنید.

مدیرکل آموزش‌وپرورش، مدیران مدارس را بازوی توانمند مدیران و رؤسای مناطق دانست و اظهار داشت: در فرآیند انتصاب مدیران توجه داشته باشید که مدیران مدارس می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد اهداف و ارتقاء کیفیت فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مناطق ایفا کنند؛ بنابراین، اجرای این فرآیند باید با دقت و حساسیت ویژه‌ای صورت گیرد.

وی بر لزوم همکاری و تعامل مناسب ادارات آموزش و پرورش استان با مراکز آموزشی دانشگاه فرهنگیان تأکید کرد و گفت: دانشگاه فرهنگیان مسئولیت تربیت نیروی انسانی موردنیاز دستگاه تعلیم‌وتربیت را بر عهده دارد. لذا باید با تعامل مناسب، زمینه تربیت نیروهای توانمند را فراهم آوریم؛ چراکه نیروی انسانی توانمند باعث ارتقاء شاخص‌های آموزشی و تربیتی خواهد شد.

صفرزایی در پایان، با تأکید بر طرح توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌های مجدانه مقام عالی وزارت در فرآیند اجرایی شدن این طرح، لازم است تمامی مدیران و رؤسای شهرستان‌ها و مناطق اطلاعات دقیق و کاملی از پیشرفت اقدامات و پروژه‌های مرتبط با توسعه عدالت آموزشی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha