سرهنگ فرزاد پورنظری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: همزمان با وقوع حملات نظامی رژیم غاصب صهیونیستی، جامعه با موجی از اخبار ضدونقیض و شایعهسازی مواجه شده است، اخباری که میتوانند نهتنها امنیت روانی مردم، بلکه انسجام ملی را نیز هدف قرار دهد.
وی افزود: انتشار اخبار جعلی از منابع نامعتبر بهمثابه یک بمب روانی عمل میکند و در فضایی که مرز میان حقیقت و دروغ گم شده، هر خبر جعلی میتواند به بحرانی منجر شود و زمینهساز سردرگمی، ناامیدی و هرجومرج اطلاعاتی در جامعه شود.
وی اظهار کرد: هدف دشمن از انتشار اخبار جعلی، گرفتن آرامش از جامعه، خسته و کلافه کردن مردم، تغییر باورها، تسلط بر ارادهها و کنترل و هدایت افکارعمومی به نفع خود است.
پورنظری یادآور شد: در این شرایط خاص هدف از انتشار اخبار جعلی، ایجاد یاس، ترس و ناامیدی در میان شهروندان است.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس کرمانشاه با بیان اینکه اخبار جعلی در واقع یک محتوای بسیار سمی است، تاکید کرد: مهمترین وظیفه شهروندان در برابر اخبار جعلی آن است که هر خبر یا اطلاعاتی را که دریافت میکنند، در مورد واقعیت و صحت آن تامل و بررسی کنند، همچنین نباید قبل از اطمینان کامل به خبری، آن را به اشتراک گذاشته و اقدام به بازنشر آن کرد.
وی ادامه داد: در این میان، وظیفه تکتک شهروندان این است که پیش از بازنشر، چند ثانیه بیاندیشند و منبع خبر، مکان و زمان آن را بررسی کنند، چرا که انتشار ناآگاهانه یک دروغ، هرگز نشانه آزادی بیان نبوده و مصداق خیانت به آرامش جامعه تلقی میشود.
پورنظری در پایان تأکید کرد: شهروندان هشدارهای پلیس را جدی بگیرید و در صورت مشاهده هرگونه کانال خبری در بستر شبکههای اجتماعی داخلی یا خارجی که اخبار فیک و جعلی منتشر میکند، موضوع را سریعاً از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰(مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا) یا شماره ۱۱۰ مرکز فوریتهای پلیسی گزارش دهند تا پیگیری لازم انجام شود.
انتهای پیام
نظرات