• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404033120034
  • خبرنگار : 50981

معاون بهزیستی استان اعلام کرد

آمادگی بهزیستی یزد برای ارائه خدمات مشاوره رایگان ویژه شرایط بحرانی

آمادگی بهزیستی یزد برای ارائه خدمات مشاوره رایگان ویژه شرایط بحرانی

ایسنا/یزد معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان یزد از آمادگی بهزیستی استان برای ارائه خدمات مشاوره رایگان برای افزایش روحیه افراد آسیب دیده ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان از طریق سامانه ۱۴۸۰ و فعال‌سازی تیم‌های «محب» مشاوره و حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا که شامل روانشناس، مشاور و مددکار هستند، خبر داد.

حسینعلی دهقانی زاده در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نقاطی از ایران که منجر به شهادت و مجروحیت تعدادی از هموطنان شده است،  اظهار کرد: ‌افراد در چنین شرایطی باید احساسات طبیعی مانند ترس، اضطراب و اندوه را بپذیرند و از سرکوب آنها خودداری کنند که در همین راستا مشاوران می‌توانند با ایجاد فضایی امن، به افراد کمک کنند تا بتوانند این احساسات را به شیوه‌های سالم بیان کنند.

وی با اشاره به این که تماس منظم با خانواده، دوستان و همسایگان برای کاهش احساس انزوا و تنهایی ضروری است، افزود: مشارکت در فعالیت‌های گروهی مانند کلاس‌های هنری یا برنامه‌های داوطلبانه به انسان حس مفید بودن می‌دهد.

این مسئول با  تاکید بر گذرا بودن شرایط بحرانی و استفاده از جملات مثبت که کمک می‌کند تا دیدگاه امیدوارانه‌ای نسبت به آینده داشته باشیم، خاطرنشان کرد: تکنیک‌های تنفس عمیق، مدیتیشن، ذهن آگاهی و حرکات سبک مانند یوگا به کاهش استرس کمک می‌کنند، این روش‌ها می‌توانند در جلسات کوتاه و حتی در محیط‌های محدود انجام شوند.  

وی ادامه داد: تلاش برای حفظ نظم خواب، وعده‌های غذایی منظم و فعالیت‌های روزمره به افراد نیز حس کنترل و پیش‌بینی‌پذیری می‌دهد و تشویق به انجام سرگرمی‌ها مانند مطالعه، باغبانی یا حل جدول می‌تواند به حفظ ثبات روانی کمک کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان ضمن بیان این که در  شرایط جنگ، کودکان به شدت تحت تأثیر استرس و اضطراب قرار می‌گیرند و نیاز به حمایت روانی ویژه دارند، گفت: کودکان نباید در معرض تصاویر و اخبار خشونت‌بار جنگ قرار بگیرند و حتی شنیدن اخبار از تلویزیون یا گفت‌وگوهای بزرگسالان می‌تواند اضطراب آن‌ها را افزایش دهد.

وی با اشاره به این که استفاده از جملات ساده و صادقانه مانند؛ «ما مراقب تو هستیم» یا «این اتفاق دور از ماست» می‌تواند به کودک احساس امنیت بدهد، افزود: به کودک یادآوری کنید که بزرگترها برای حل مشکلات تلاش می‌کنند و همیشه راه‌هایی برای کمک به دیگران وجود دارد، مشارکت در فعالیت‌های مثبت مانند جمع‌آوری کمک‌های مردمی یا نقاشی‌های گروهی با موضوع صلح می‌تواند به کودک حس امید بدهد.

دهقانی‌زاده ضمن دعوت از مردم به حفظ آرامش و پرهیز از انتشار اخبار و شایعات بی‌اساس، بیان کرد: دریافت بیش از حد اخبار به ویژه از منابع غیر رسمی اضطراب و نگرانی را تشدید می‌کند، راهکار توصیه شده، استفاده از منابع خبری معتبر و در عین حال محدودسازی میزان استفاده از اخبار است.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان در پایان یادآور شد: در صورت بروز علائم شدید روانی مانند افکار خودکشی، تماس با تلفن ۱۲۳(اورژانس اجتماعی) یا مراجعه به روانشناس و روانپزشک ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha