• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۰۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404033120310
  • خبرنگار : 50228

معاون استاندار خوزستان تأکید کرد

اهمیت نظارت بر رعایت بهداشت در روند تأمین مرغ کشتار روز

اهمیت نظارت بر رعایت بهداشت در روند تأمین مرغ کشتار روز

ایسنا/خوزستان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، در بازدید از کشتارگاه مرغ اهواز بر اهمیت رعایت موارد بهداشتی در تأمین مرغ کشتار روز در جهت رفاه حال مردم تأکید کرد و خواستار ارتقای زیرساخت‌های کشتارگاه‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین در صنعت تولید مرغ شد.

جواد کاظم‌نسب الباجی امشب در این بازدید، اظهارکرد: تامین مرغ کشتار روز بعنوان یکی از کالاهای اساسی مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نظارت کامل بر روند بهداشتی تولید و کشتار مرغ برای تضمین سلامت این محصول ضروری است.

وی همچنین افزود: با توجه به نظارت‌های مستمر بهداشتی دامپزشکی در واحدهای پرورش طیور گوشتی استان، فرآیند جوجه‌ریزی، تولید و ارسال مرغ به کشتارگاه‌ها به خوبی در حال انجام است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان همچنین بر لزوم ارتقای زیرساخت‌های کشتارگاه‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین در این صنعت تأکید کرد و گفت: با بهبود فرآیندهای تولید و کشتار، می‌توانیم علاوه بر افزایش کیفیت محصول، هزینه‌ها را نیز کاهش دهیم و در نهایت رضایت بیشتر مردم را جلب کنیم.

او در پایان اضافه کرد: ما همواره در تلاشیم تا با همکاری تمام نهادهای ذی‌ربط، شرایط مناسبی را برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان فراهم کنیم و از هرگونه چالش در این زمینه جلوگیری کنیم.

به گزارش ایسنا، در این بازدید مدیر کل دامپزشکی استان، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان و شماری از مسئولان استانی، الباجی را همراهی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha