• یکشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404040100163
  • خبرنگار : 50339

استاندار سیستان و بلوچستان:

فعالیت در مرزها و پایانه‌ها به‌گونه‌ای ساماندهی شود که از هرگونه چالش جلوگیری شود

فعالیت در مرزها و پایانه‌ها به‌گونه‌ای ساماندهی شود که از هرگونه چالش جلوگیری شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان باهدف ارزیابی دقیق وضعیت شهرستان‌های استان در شرایط جنگی کشور به صورت سرزده از مراکز عرضه کالا در خاش و برخی پروژه‌های عمرانی‌ بازدید کرد و گفت: فعالیت ۲۴ ساعته در مرزها و پایانه‌ها به‌گونه‌ای ساماندهی شود که از هرگونه چالش جلوگیری شود.

منصور بیجار امروز (اول تیر) درجریان سفر به شهرستان خاش در بازدید سرزده از سطح شهر خاش و با حضور در بازارها و سوپرمارکت‌های محلی، از نزدیک و بدون واسطه با کسبه و مردم گفت‌وگو کرد و در جریان وضعیت تأمین کالاهای مورد نیاز، قیمت اقلام اساسی و دغدغه‌های روزمره شهروندان قرار گرفت.

وی در این بازدیدها خاطرنشان کرد: هیچگونه کمبود و محدودیتی در تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم‌ وجود ندارد و با تدابیر اندیشیده شده حجم ذخایر کالاهای استراتژیک و اقلام اساسی در انبارهای استان مطلوب‌ است.

در جریان‌ گفت‌وگوی بی‌واسطه استاندار با مردم‌، تعدادی از شهروندان ضمن محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشور از حضور مدیران بین مردم و رسیدگی به مشکلات آنان تشکر کردند و به بیان برخی‌ نظرات‌ و خواسته‌های خود پرداختند که در این زمینه دستور پیگیری از سوی استاندار صادر شد.

استاندار تاکید کرد:کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها محور تخصیص بودجه و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها خواهند بود.

 استاندار با تاکید بر اهمیت مدیریت منابع و راهبری توسعه شهرستان‌ها،بر ضرورت فعال‌سازی کامل کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستانی تأکید کرد و گفت:«از این پس، تخصیص منابع و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی بر مبنای پیشنهادات و گزارش‌های کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستانی انجام خواهد شد. این کمیته‌ها باید به‌عنوان بازوی راهبردی فرمانداری‌ها، شاخص‌های توسعه را کنترل، پروژه‌ها را رصد و گزارش‌های دقیق ارائه دهند.»

بیجار ،با بیان اینکه پاسخگویی فرمانداران نسبت به پروژه‌های عمرانی، حوزه‌های آب، راه و آموزش یک الزام اجرایی است، افزود:فرمانداران و بخشداران نباید در جایگاه ناظر منفعل یا منتقد بیرونی قرار گیرند، بلکه مسئولیت اجرایی، نظارتی و هماهنگی کامل بر عهده آنان است.

استاندار با اشاره به اجرای طرح ملی عدالت آموزشی، تحقق ساخت و بهره‌برداری از بیش از هزار کلاس درس در استان طی یک سال را اولویت قطعی دولت دانست و تصریح کرد: فرمانداری‌ها، نهادهای خیّری و دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند تحقق این هدف را در صدر برنامه‌های خود قرار دهند. منابع دولتی باید در خدمت عدالت آموزشی و با مشارکت حداکثری مردم، به‌ویژه در مناطق رو به توسعه، هزینه شود.

بیجار با اشاره به نزدیکی ایام اربعین و مسئولیت استان در میزبانی از زائران پاکستانی، اظهار کرد:توسعه زیرساخت‌ها، حمل‌ونقل جاده‌ای، و فعالیت ۲۴ ساعته در مرزها و پایانه‌ها باید به‌گونه‌ای ساماندهی شود که از هرگونه چالش جلوگیری شود.

استاندار همچنین با اشاره به لزوم توسعه پروژه‌های اشتغال‌زای کلان نظیر شهرک سلامت  و تسریع در طرح‌های آبرسانی روستایی، خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی از این دست باید دقیقاً ارزیابی، اولویت‌بندی و فازبندی شوند تا تخصیص منابع به‌صورت هدفمند انجام گیرد. اشتغال‌زایی، اثربخشی و بهره‌وری، شاخص‌های اصلی در انتخاب و پشتیبانی از پروژه‌ها خواهد بود.

وی در پایان تأکید کرد:نظارت دقیق، ارزیابی مستمر و تضمین کیفیت اجرا، مأموریت بی‌واسطه شورای فنی استان است و باید از موازی‌کاری و اجرای پروژه‌های بی‌نتیجه جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha