• سه‌شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404081308111
  • خبرنگار : 71486

ببینید/ وقتی رهبر مانع از اعدام یک کاریکاتوریست شد

ببینید/ وقتی رهبر مانع از اعدام یک کاریکاتوریست شد

حجت‌الاسلام عباسعلی علیزاده ، رئیس پیشین دادگستری استان های خراسان و تهران به بیان خاطره ای پرداخت که در آن، مرحوم رئیسی و چند نفر دیگر از قضات، تصمیم داشتند کاریکاتوریستی را به دلیل طراحی یک کاریکاتور اهانت بار اعدام کنند.

به گزارش ایسنا، انتخاب نوشت: حجت‌الاسلام عباسعلی علیزاده، رئیس پیشین دادگستری استان‌های خراسان و تهران در گفت‌وگو با برنامه فصل ۱۱ به بیان خاطره‌ای پرداخت که در آن، مرحوم رئیسی و چند نفر دیگر از قضات، تصمیم داشتند کاریکاتوریستی را به دلیل طراحی یک کاریکاتور اهانت بار اعدام کنند.

علیزاده می‌گوید: این کاریکاتور در خانه متهم کشف شده ولی جایی منتشر نشده بود. سرانجام موضوع به اطلاع رهبری رسید و ایشان گفتند  که این کاریکاتور منتشر نشده و مجازاتی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۹:۱۴

.خدا را شکر رهبر معظم بالای سر مملکت است و گرنه ...