• دوشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404040200860
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

پایداری روند سوخت‌رسانی در سیستان و بلوچستان

پایداری روند سوخت‌رسانی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان از پایداری کامل روند توزیع سوخت در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: تمامی جایگاه‌های عرضه سوخت در این منطقه به‌صورت فعال و بدون هیچ‌گونه اختلال در حال خدمت‌رسانی هستند.

قربانعلی مردانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پایداری کامل در روند توزیع سوخت در سطح سیستان و بلوچستان، افزود: در حال حاضر، تمامی جایگاه‌های عرضه سوخت در منطقه زاهدان فعال هستند و عملیات سوخت‌رسانی به‌صورت بی‌وقفه و بدون هیچ‌گونه اختلال در حال انجام است.

وی بیان کرد: توزیع سوخت طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، با هماهنگی کامل و با استفاده از ظرفیت کامل ناوگان حمل و توزیع در حال اجراست و مشکلی در خدمت‌رسانی به شهروندان وجود ندارد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان با تأکید بر اینکه نظارت مستمر بر عملکرد جایگاه‌ها ادامه دارد، تصریح کرد: تیم‌های فنی و عملیاتی شرکت ملی پخش در منطقه زاهدان به‌صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش هستند تا در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ‌گوی هرگونه نیاز یا مشکل احتمالی باشند.

وی اشاره‌ای به ارائه خدمات انجام شده در سال گذشته کرد و از توزیع بیش از ۲ میلیارد و ۵۹۷ میلیون لیتر فرآورده نفتی شامل بنزین، نفت گاز، نفت سفید و نفت کوره خبر داد و گفت: این سوخت از طریق نفتکش‌های جاده‌ای و حمل‌ونقل ریلی به زاهدان و نواحی زابل، خاش و سراوان منتقل شد.

مردانی بیان کرد: با اجرای اقدامات کنترلی، سهمیه‌بندی دقیق و واقعی‌سازی مصرف، میزان توزیع فرآورده‌های نفتی در این منطقه با کاهش ۱۱ درصدی نسبت به سال۱۴۰۲ همراه بود، این کاهش که بیش از ۲۸۲ میلیون لیتر بود در شرایطی رخ داده که کشور با چالش ناترازی فرآورده‌های نفتی مواجه بوده و همین امر اهمیت صرفه‌جویی و مدیریت مصرف را دوچندان کرده است.

وی ادامه داد: در راستای تامین مستمر سوخت نیروگاه‌های منطقه زاهدان، سال گذشته بیش از ۶۲ میلیون و ۵۶۳ هزار لیتر نفت‌گاز ارسال شد که نسبت به سال گذشته با رشد خیره‌کننده ۲۱۲ درصدی همراه بود؛ رقمی که بیانگر تمرکز بر پایداری تامین انرژی در سیستان و بلوچستان است.

وی اظهار کرد: با جذب و به‌کارگیری نفتکش‌های جدید، ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی منطقه به ۹۰۰ دستگاه رسید؛ رشدی ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته که نقش بسزایی در تسریع و بهینه‌سازی عملیات توزیع ایفا کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha