محمدعلی نوبخت دوشنبه، دوم تیر در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساری، با اعلام اینکه با برنامه ریزی مدون و شبانه روزی آمادهایم تا به مسائل و بحرانهای احتمالی در حوزه بهداشت و امنیت غذایی پاسخ مقتضی و سریع ارائه بدهیم، اظهار کرد: در هر بحرانی، نخستین سنگر، سفره مردم است. حفظ سلامت و آرامش غذایی مردم، بخشی از دکترین پدافند غیرعامل و حکمرانی هوشمندانه است.
وی امنیت غذایی پایدار را در گرو حفاظت از محیط زیست، تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و ارتقای فناوریهای نوین در صنعت کشاورزی دانست و تصریح کرد: سلامت محیطی، فردی و روان مردم اولویت اصلی ماست.
فرماندار ساری با تشریح اولویتهای فرمانداری در حوزه پشتیبانی از امنیت غذایی، تأکید کرد: برنامهریزی برای مدیریت هوشمندانه شرایط بحرانی، از جمله ایجاد ذخایر راهبردی، رصد بازار، جلوگیری از احتکار، و تشدید نظارت بر تولید و توزیع کالاهای اساسی باید به شکل مستمر انجام شود.
نوبخت تصریح کرد: با توجه به تاکیدات دکتر یونسی استاندار مازندران فعالیتها در مسیر امنیت غذایی را با جدیت دنبال میکنیم و هیچ مشکلی در این حوزه وجود ندارد. در این مسیر، ذخایر و کالاهای اساسی و راهبردی مرکز استان به صورت شبانه روزی مورد بررسی قرار می گیرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری ساری، نماینده عالی دولت در ساری همچنین بر لزوم اطلاع رسانی توأم با آرامش برای مردم با استفاده از توان و ظرفیت رسانهها برای پیشگیری از بروز شایعات و مطالب خلاف واقع اشاره کرد و افزود: کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی به منظور تامین و حفظ و ارتقای سلامت در شرایط اضطراری، فراهم شدن شرایط دسترسی و برخورداری از سبد غذایی سالم و به عنوان مرجع اصلی سیاستگذاری و امنیت غذایی در مرکز استان است.
انتهای پیام
نظرات