• چهارشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۴ / ۰۶:۵۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404040402320
  • خبرنگار : 50176

مدیر بهزیستی خرم‌آباد خبر داد:

مشاوره به ۱۸۱ کودک استثنایی در مرکز لرستان

مشاوره به ۱۸۱ کودک استثنایی در مرکز لرستان

ایسنا/لرستان مدیر بهزیستی شهرستان خرم‌آباد از مشاوره به ۱۸۱ کودک استثنایی در مرکز استان خبر داد.

پرویز آرمکان در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: تعداد کل مراجعین به مرکز مشاوره کودکان در بهار سال‌جاری ۱۸۱ مورد بوده که به تفکیک ماه، فروردین ۴۵، اردیبهشت ۶۵ و خرداد ۷۱ مراجعه ثبت شده است.

وی با بیان اینکه در بهار امسال هزار و ۳۶۷ جلسه مشاوره برگزار شده است، افزود: تعداد جلسات مشاوره به کودکان روند رو به رشد داشته بطوری که در فروردین ۲۵۸، اردیبهشت ۵۰۷ و خرداد ۶۰۲ جلسه برگزار شده است.

رئیس بهزیستی شهرستان خرم‌آباد با اعلام اینکه بیشترین مراجعات به مرکز مشاوره کودکان مربوط به کودکان اتیسمی است، بیان کرد: در سه ماهه ابتدای سالجاری ۱۲۳ مورد مراجعه کودکان مبتلا به اتیسم ثبت شده است.

آرمکان ادامه داد: همچنین در همین مدت، ۱۵ مورد مراجعه با موضوع اختلالات رشدی، ۱۸ مورد اختلالات رفتاری و ۹ مورد اختلالات یادگیری به این مرکز انجام شده است.

وی در پایان عنوان کرد: در سه ماهه نخست سال‌جاری تعداد ۸ مورد عقب‌ماندگی ذهنی و تربیت فرزندان ۷ مراجعه به این مرکز بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha