پرویز آرمکان در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: تعداد کل مراجعین به مرکز مشاوره کودکان در بهار سالجاری ۱۸۱ مورد بوده که به تفکیک ماه، فروردین ۴۵، اردیبهشت ۶۵ و خرداد ۷۱ مراجعه ثبت شده است.
وی با بیان اینکه در بهار امسال هزار و ۳۶۷ جلسه مشاوره برگزار شده است، افزود: تعداد جلسات مشاوره به کودکان روند رو به رشد داشته بطوری که در فروردین ۲۵۸، اردیبهشت ۵۰۷ و خرداد ۶۰۲ جلسه برگزار شده است.
رئیس بهزیستی شهرستان خرمآباد با اعلام اینکه بیشترین مراجعات به مرکز مشاوره کودکان مربوط به کودکان اتیسمی است، بیان کرد: در سه ماهه ابتدای سالجاری ۱۲۳ مورد مراجعه کودکان مبتلا به اتیسم ثبت شده است.
آرمکان ادامه داد: همچنین در همین مدت، ۱۵ مورد مراجعه با موضوع اختلالات رشدی، ۱۸ مورد اختلالات رفتاری و ۹ مورد اختلالات یادگیری به این مرکز انجام شده است.
وی در پایان عنوان کرد: در سه ماهه نخست سالجاری تعداد ۸ مورد عقبماندگی ذهنی و تربیت فرزندان ۷ مراجعه به این مرکز بوده است.
انتهای پیام
نظرات