• چهارشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404040403007
  • خبرنگار : 50229

استاندار خوزستان:

باید به سمت خودکفایی، کارآفرینی و خودبسندگی حرکت کنیم

باید به سمت خودکفایی، کارآفرینی و خودبسندگی حرکت کنیم

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: باید تمام هم‌وغم خود را صرف اشتغال کنیم تا آمار بیکاری را کاهش و نرخ اشتغال را افزایش دهیم؛ ما باید به سمت خودکفایی، کارآفرینی و خودبسندگی حرکت کنیم.

سید محمدرضا موالی‌زاده چهارشنبه چهارم تیر در نشست شورای اشتغال با اشاره به حملات بزدلانه رژیم صهیونیستی اظهار کرد: نه‌تنها این حملات مجرمانه باعث خدشه به توانمندی نظام جمهوری اسلامی ایران وارد نکرد، بلکه باعث شد که قوی‌تر از ۱۲ روز پیش بشود.

وی همچنین با اشاره به فروپاشی تصویر شکست ناپذیر رژیم صهیونیستی افزود: به فضل خداوند، با تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری و با ایستادگی ملت رشید ایران اتفاقی افتاد که در نوع خود بی نظیر بود.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در استان روند امور بصورت طبیعی پیش رفت و همه پای کار بودند. قرارگاه‌های یازده‌گانه تشکیل شد که کارها را بصورت شبانه‌روزی دنبال می‌کردند. ایستادگی مردم و عوامل مختلف مانند نیروهای خدماتی و نظامی باعث ایجاد انسجام و یک وحدت مثال‌زدنی در جامعه ایجاد شد.

وی بیان کرد: رئیس جمهوری و دولت پای کار بودند و رئیس جمهوری طی تماس تلفنی جویای حال مردم و شرایط جامعه شد و بر استفاده از ظرفیت مردمی و مجموعه‌های مختلف تأکید کرد.

موالی زاده در خصوص بحث اشتغال در استان گفت: این امر در ابعاد اقتصادی و اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است. ما باید تمام هم و غم خود را صرف این امر کنیم تا آمار بیکاری را کاهش و نرخ اشتغال را افزایش دهیم؛ ما باید به سمت خودکفایی، کارآفرینی و خودبسندگی حرکت کنیم.

وی افزود: امروزه در دنیا آموزش‌های فنی و حرفه‌ای یک امر بسیار مهمی است و در بسیاری از کشورها به آن توجه فراوانی دارند. بعضی از کشورها حتی وزارت آموزش فنی و حرفه‌ای دارند.

استاندار خوزستان ادامه داد: ما هم ظرفیت‌های خوبی داریم؛ طی آماری که گرفتیم بین زندانیانی که در زندان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دیده بودند با کسانی که این آموزش‌ها را ندیده بودند، تفاوت معناداری دیده می‌شود و احتمال بازگشت به زندان کسی که این آموزش‌ها را دیده است، بسیار پایین بود زیرا آن شخص توانسته بود کاری را برای خود ایجاد کند و به یک زندگی سالم روی بیاورد.

وی بیان کرد: یکی از رموز پیشرفت ما در ایجاد بازار کار، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است. می‌توانیم هنرستان‌های جوار را در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و صدها رشته کاری که در استان وجود دارد، ایجاد کنیم.

موالی زاده گفت: خوزستان می‌تواند قطب مربوط به رشد و توسعه هنرستان‌های جوار باشد که این امری بسیار کمک کننده است. ما می‌توانیم از این ظرفیت‌ها به‌گونه‌ای استفاده کنیم تا از کشورهای همسایه بیایند و این آموزش‌ها را ببینند. این امر می‌تواند در ایجاد بسترهای اشتغال به کمک کند. ما باید تلاش کنیم تا این ظرفیت‌ها را توسعه و افزایش دهیم.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای اشتغال اظهار کرد: در این نشست چند موضوع مورد بحث قرار گرفت و تصویب شد. همچنین مقرر شد که بانک‌هایی که به میزان کافی اعتبارات لازم را برای ایجاد اشتغال پرداخت نکردند،تا پایان تیر این اعتبارات پرداخت شود تا ما بتوانیم جذب کامل را در این زمینه داشته باشیم.

استاندار خوزستان افزود: همچنین مقرر شد درخصوص ایجاد هنرستان‌های جوار مراکز صنعتی، خدمات، گردشگری و کشاورزی اقدامات لازم صورت بگیرد و از ظرفیت واحدهای مختلف در این زمینه‌ها استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha