• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404040503401
  • خبرنگار : 71659

حماس و جهاد اسلامی شهادت سردار ایزدی را تسلیت گفتند

حماس و جهاد اسلامی شهادت سردار ایزدی را تسلیت گفتند

جنبش‌های حماس جهاد اسلامی فلسطین و در بیانیه‌های جداگانه‌ای شهادت سردار «محمدسعید ایزدی»، ملقب به «حاج رمضان»، مسئول بخش فلسطین در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به ملت‌های فلسطین و ایران و امت اسلامی تسلیت گفتند.

گزارش ایسنا، حماس در این بیانیه با تمجید از نقش بزرگ حاج رمضان در حمایت، تجهیز و پشتیبانی از مقاومت فلسطین، به‌ویژه رابطه نزدیک و راهبردی او با حماس و گردان‌های قسام، تأکید کرد: وی سال‌ها با وفاداری، شجاعت و مسئولیت‌پذیری در خدمت آرمان فلسطین بود و جان خود را در راه قدس فدا کرد.

در این بیانیه آمده است که «دشمن صهیونیستی با ترور این فرمانده مجاهد در جریان تجاوز اخیر به خاک جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر نشان داد در توهم نابودی روح مقاومت به‌سر می‌برد، اما خون این شهدا مشعل راه آزادی و نشانه وحدت امت اسلامی است».

حماس همچنین با قدردانی از مواضع و عملکرد نیروهای مسلح ایران و ایستادگی ملت ایران، تأکید کرد: امروز ثابت شده که رژیم صهیونیستی، رژیمی متزلزل و قابل شکست است، و رؤیای آزادی فلسطین دیگر افسانه نیست، بلکه واقعیتی نزدیک است، اگر امت اسلامی یکدل و همراه بماند.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای، شهادت حاج رمضان را به ملت فلسطین، امت اسلامی و ملت ایران تسلیت گفت.

در این بیانیه آمده است: «با نهایت افتخار و اندوه، شهادت فرمانده بزرگ فلسطین، سردار شهید محمد سعید ایزدی، حاج رمضان، را به ملت فلسطین و تمامی آزادگان جهان اسلام تسلیت می‌گوییم؛ فرمانده‌ای که در راه آزادی فلسطین و قدس شریف، به دست دشمن صهیونیستی و طی حمله‌ای جنایتکارانه به شهر قم در جمهوری اسلامی ایران، به فیض شهادت نائل آمد.»

جنبش جهاد اسلامی با تجلیل از نقش راهبردی این فرمانده ارشد سپاه پاسداران، او را از نمادهای برجسته مقاومت در منطقه خواند و افزود: «شهید ایزدی عمر پربرکت خود را در راه حمایت همه‌جانبه از ملت فلسطین و جنبش‌های مقاومت در سراسر منطقه صرف کرد؛ او با ذهنی راهبردی، اراده‌ای استوار و روحیه‌ای جهادی، نقش مهمی در تجهیز و پشتیبانی مقاومت ایفا نمود.»

در بخش دیگری از بیانیه آمده است: «ملت فلسطین، وفادار به یاد و راه این شهید بزرگ خواهد ماند؛ همان‌گونه که همواره قدردان خون پاک همه فرماندهان شهیدی است که جان خود را در مسیر آزادسازی فلسطین و مسجدالاقصی نثار کردند.»

جهاد اسلامی همچنین هشدار داد که رژیم صهیونیستی، که از نسل فاشیسم و نازیسم برخاسته، تاوان این جنایت و سایر جنایاتش علیه ملت‌های منطقه را خواهد پرداخت و افزود: «خون بی‌گناهان، کودکان و زنان، بی‌پاسخ نخواهد ماند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha