• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404040905736
  • خبرنگار : 50294

مدیر بهزیستی سنندج:

پویش «ایران همدل» فرصتی برای جذب کمک‌های مردمی است

پویش «ایران همدل» فرصتی برای جذب کمک‌های مردمی است

ایسنا/کردستان مدیر بهزیستی سنندج گفت: پویش «برای ایران همدل» فرصتی ارزشمند برای جذب مشارکت‌های مردمی و استفاده از ظرفیت‌های خیریه‌ای است که می‌تواند به طور مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی و اجتماعی مددجویان بهزیستی نقش‌آفرین باشد.

حبیب الله ابراهیمی، دوشنبه نهم تیر، در دیدار با رئیس ادارە اوقاف شهر سنندج، بر اهمیت پویش «برای ایران همدل» تاکید کرد و آن را فرصتی ارزشمند برای تقویت روحیه همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانست.

ابراهیمی افزود: هدف ما بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و تخصص داوطلبان برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، به‌ویژه در مناطق محروم و جنگ‌زده است.

مدیر بهزیستی شهرستان سنندج در ادامه بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در پویش «برای ایران همدل» برای رفع مشکلات جامعه هدف بهزیستی تأکید کرد.

حبیب الله ابراهیمی در این نشست، ضمن قدردانی از حمایت‌های اداره اوقاف، هم‌افزایی نهادها را برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر ضروری دانست.

همکاری بهزیستی سنندج و اوقاف برای پویش «برای ایران همدل»

در ادامە این دیدار آرمان شریفی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه سنندج نیز با اشاره به رسالت این اداره در ترویج فرهنگ وقف و امور خیر، آمادگی خود را برای همکاری گسترده‌تر در پویش «برای ایران همدل» اعلام کرد.

وی اظهار کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وقف و نذورات مردمی، می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت حل مشکلات جامعه هدف بهزیستی برداریم.

در پایان این دیدار، طرفین بر تداوم همکاری‌ها، شناسایی خیرین و داوطلبان، و اجرای طرح‌های مشترک برای ارائه خدمات بهتر به نیازمندان تأکید کردند.

لازم به ذکر است پویش «برای ایران همدل» با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و بهره‌گیری از توان مردمی، در سنندج نیز با استقبال خوبی روبرو شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha