• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404040905877
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل ارشاد فارس:

انرژی هسته‌ای میراث ماندگار شهداست / صهیونیست‌ها از توسعه علمی ایران وحشت دارند

انرژی هسته‌ای میراث ماندگار شهداست / صهیونیست‌ها از توسعه علمی ایران وحشت دارند

ایسنا/فارس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با گرامیداشت یاد چهار شهید هسته‌ای اهل فارس که در جریان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، تأکید کرد: دشمنان ملت ایران از پیشرفت بومی دانش هسته‌ای هراس دارند و خون این شهدا، انگیزه‌ای مضاعف برای ادامه مسیر علمی کشور خواهد بود.

مهدی رنجبر دوشنبه نهم تیر در نشست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، با اشاره به شهادت چهار تن از دانشمندان هسته‌ای فارس در حمله اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: خشونت و سبعیت رژیم صهیونیستی مسبوق به سابقه است، اما حمله خونین بامداد جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ بار دیگر چهره واقعی این رژیم را به جهانیان نشان داد و حجت را بر همگان تمام کرد.

وی با بیان اینکه این اقدام تروریستی با واکنش قاطع و همبستگی ملی مردم ایران مواجه شد، افزود: اتحاد ملت ایران در پشتیبانی از دانشمندان و برنامه هسته‌ای کشور، روحیه‌ای تازه به نیروهای مسلح بخشید و دشمنان را برای چندمین‌بار به زانو درآورد؛ دفاعی مشروع و ستودنی که مورد تحسین جهانیان قرار گرفت.

رنجبر هدف اصلی دشمنان از این تجاوز آشکار را جلوگیری از پیشرفت علمی و بومی‌سازی دانش هسته‌ای دانست و با اشاره به سخنان شهید دکتر فریدون عباسی دوانی که پیش‌تر اعلام کرده بود همه دانش خود را در کشور کسب کرده و به نسل جدید منتقل کرده است، ادامه داد: خون این دانشمندان، موتور محرکه‌ای برای شتاب‌گیری علمی کشور خواهد بود و هیچ مانعی نمی‌تواند ایران را از مسیر پیشرفت بازدارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با گرامیداشت یاد شهیدان دکتر عبدالحمید مینوچهر و دکتر سعید برجی، این دو دانشمند را از پیشگامان نسل اول دانش هسته‌ای ایران دانست که سال‌ها تلاش بی‌وقفه آنان در توسعه زیرساخت‌های دانشگاهی و نیروگاهی، امروز بر همگان روشن شده است.

وی همچنین شهید سید امیرحسین فقهی را از دانشمندان نسل سوم هسته‌ای کشور معرفی کرد و گفت: این شهید بزرگوار طی نزدیک به دو دهه گذشته در کنار فعالیت‌های پژوهشی، نقش مهمی در تربیت شاگردان و انتقال دانش بومی هسته‌ای ایفا کرد.

رنجبر با اشاره به جایگاه ممتاز انرژی هسته‌ای بومی در میان دستاوردهای علمی کشور، تصریح کرد: در کمتر کشوری همچون ایران، دانشمندان در گمنامی و محدودیت به‌سر می‌برند؛ با این حال این مجاهدان علمی، همه هستی خود را برای عزت، استقلال و پیشرفت کشور فدا کرده‌اند و شهادت‌شان، شعله‌ انگیزه‌ای تازه در جان جوانان می‌افروزد.

به گزارش ایسنا، در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران که با هدف ترور دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان نظامی صورت گرفت، چهار تن از چهره‌های برجسته علمی کشور به شهادت رسیدند.

شهید دکتر فریدون عباسی دوانی، رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی و جانباز هسته‌ای، شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر، رئیس دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی، شهید دکتر سعید برجی، طراح نیروگاه هسته‌ای و عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر و شهید دکتر سید امیرحسین فقهی، رئیس پیشین پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای این شهدا بودند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۰۰:۱۸

این عزیزان درسته از لحاظ سنی من کوچکترم اما پاره تن من هستند ،،،،در بهترین جای قلبم جا دارن ،،،،پاره تن وطنم هستند،،،،آبروی سرزمینم