آیتالله حسین مظفری، در شورای اداری استان قزوین، که ظهر امروز دهم تیر در سالن اجتماعات استانداری قزوین، برگزار شد، اظهار کرد: قزوین یکی از قطبهای گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور محسوب میشود.
وی ادامه داد: در آیه ۳۵ سوره مائده آمده است «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَجَاهِدُوا فِی سَبِیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ؛ ای اهل ایمان! از خدا پروا کنید و دست آویز و وسیلهای [از ایمان، عمل صالح و آبروی مقرّبان درگاهش] برای تقرّب به سوی او بجویید؛ و در راه او جهاد کنید تا رستگار شوید». بر اساس این آیه خداوند روی تقویت رابطه بنده با خود تأکید میکند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: در ایام اخیر شاهد اتحاد ملت و رهبری بودیم؛ مردم ایران ولایی و امام حسینی هستند و برای مقابله با استکبار به سیدالشهدا(ع) اقتدا میکنند، در حقیقت ملت از این آزمایش سربلند بیرون آمده و مایه عزت شدند.
وی اشاره کرد: بر اساس آیه ۳۵ سوره مائده همه باید مجاهد در راه خدا باشیم و برای رضای خداوند هر کاری از دستمان برمیآید را انجام دهیم.
ضرورت توجه ویژه به قزوین
به گزارش ایسنا، سالار ولایتمدار، رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در این شورا خاطرنشان کرد: استان قزوین یک استان دارای تمدن است؛ آثار تاریخی قزوین بخشی از تاریخ کهن قزوین هستند. استان قزوین در صنایع دستی پیشرو است.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بالای میراث فرهنگی و آثار تاریخی قزوین ضرورت دارد در تخصیص بودجه نگاه ویژهای به قزوین شود.
ضرورت توجه به زیرساختهای گردشگری در قزوین
فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در این شورا اظهار کرد: استان قزوین یک درصد از خاک کشور، ۱.۵ درصد جمعیت ایران و ۱۱ درصد آثار تاریخی کشور را داراست برای همین نیازمند توسعه نیروی انسانی و اعتبار ویژه در میراث فرهنگی هستیم.
وی ادامه داد: علاوه بر ثبت جهانی الموت باید قلعههای سمیرم و لمبسر نیز ثبت جهانی شوند، همچنین خانه رئیسجمهور شهید رجایی در قزوین و تهران نیازمند بازسازی است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد ۳۰۰ درصدی بودجه گردشگری قزوین بیان کرد: طرح توسعه امامزاده حسین(ع)، باغ موزه و موزه شهدای قزوین نیازمند حمایت ویژه مسئولان است، همچنین توجه به توسعه بومگردی، گردشگری مذهبی ، سلامت و طبیعت نیز بسیار مهم است.
وی اشاره کرد: برای رونق گردشگری باید زیرساختهایی نظیر حمل و نقل مورد توجه قرار گیرد برای همین منظور راهاندازی مترو هشتگرد به قزوین و توسعه راهآهن در جنوب شهر قزوین یک ضرورت بهشمار میرود.
محمدبیگی تأکید کرد: ما اجازه نمیدهیم فردی مانند گروسی بگوید ایران مواد هستهای را در اماکن تاریخی پنهان کرده است، آنان با دروغ میخواهند به میراث فرهنگی ایران آسیب وارد کنند.
ضرورت تمرکززدایی در تخصیص بودجه
عباس بیگدلی، نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در این شورا خاطرنشان کرد: امروز دشمن با ریشههای فرهنگی و تمدن اسلامی میجنگد برای همین حفظ این میراث وظیفه وزارت میراث فرهنگی و حاکمیت است.
وی ادامه داد: تا به امروز برای حفظ آثار تاریخی شهر قزوین تمرکز شده است و شهرستانها مورد غفلت قرار گرفتند برای همین تقاضا داریم تمرکززدایی صورت گیرد.
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شهر تاکستان قدمتی ۷۰۰۰ ساله دارد و آثاری همچون محوطه تاریخی خُله کوه، بقعه پیر و قزقلعه در محوطه تاریخی باشگل نیز نیازمند توجه هستند.
بیگدلی اشاره کرد: تاکستان ۳۲ هزار هکتار باغ انگور دارد که برگزاری جشنواره انگور یک ضرورت بهشمار میرود.
انتهای پیام
نظرات