• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404041006578
  • خبرنگار : 30147

نماینده مردم در مجلس مطرح کرد

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه قطب درمان جنوب خراسان رضوی

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه قطب درمان جنوب خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم تربت‌حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه قطب درمان و بهداشت جنوب خراسان رضوی است طی سال‌های گذشته در حوزه‌های عمرانی اتفاقات خوبی را رقم زده است.

محسن زنگنه در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی در حال احداث حوزه سلامت در تربت‌ حیدریه در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در پردیس دانشگاه که مساحت زمین ۳۰ هکتار است؛ تاکنون در حدود ۱۵ هزار متر مربع آن ساخت و ساز از جمله خوابگاه، سلف سرویس و ... انجام شده است، بیان کرد: برای ۱۵ هزار متر مربع هم برنامه ریزی‌هایی شده که شامل بخش‌های مختلف آموزشی، ورزشی، مسجد، خوابگاه، بخش‌های همایش‌ها و... می‌شود.

نماینده مردم تربت‌حیدریه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای اخذ مجوزهای لازم پردیس دانشگاه در سطح ملی و شهرستانی تلاش خود را به کار گرفته‌ایم؛ همچنین در کنار بیمارستان امام حسین دو بخش داریم که پیشرفت قابل توجهی داشته‌اند؛ برای یکی از آن‌ بخش‌ها در بودجه امسال ۱۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی گفت: امیدواریم با تغییر مجری و پیمانکار شاهد افتتاح دو بال اصلی ساختمان بیمارستان امام حسین در سال جاری باشیم، همچنین یکسری طرح‌ها در خصوص بیمارستان ۹ دی داریم که در دستور کار قرار گرفته است.

زنگنه از پیشرفت خوب خانه‌های بهداشت و مراکز روستایی خبر داد و اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم تمامی پروژه‌های حوزه روستایی را تا سال آینده به پایان برسانیم به حدود ۵.۵ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز داریم.

۶۰ درصد فضای فیزیکی فرسوده ۹ دی فرسوده است

سجاد رحیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه همچنین به ایسنا گفت: با توجه به اینکه مجموع دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به جمعیت بسیاری خدمات‌رسانی می‌کند نیازمند یکسری فضاهای فیزیکی هستیم که در دستور کار قرار گرفته است.

وی از پیش‌بینی یکسری فضاهای آموزشی در یک زمین ۱۵ هکتاری خبر داد و افزود: برای این پردیس دانشگاهی نقشه‌ها تهیه و فضاهایی مانند کلاس، دانشکده دندانپزشکی، دانشکده پزشکی، مجتمع فرهنگی و رفاهی، فضاهای ورزشی و خوابگاه‌های متأهلی و مجردی پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه ادامه داد: بال‌های الحاقی در بیمارستان امام حسین هم کمک می‌کند که بخش اداری از فضای اصلی بیمارستان خالی شود و تعداد تخت‌های بیمارستانی نیز افزایش یابد.

وی بیان کرد: گرچه ظرفیت بیمارستان امام حسین ۲۷۲ تحت است اما اکنون از ۱۳۰ تحت استفاده می‌کنیم، اگر فضای اداری جابجا شود تمامی تخت‌های بیمارستانی وارد مدار شده و ظرفیت ارائه خدمات درمانی در بیمارستان امام حسین افزایش خواهد یافت.

رحیمی با اشاره به اینکه در بیمارستان ۹ دی هم حدود ۶۰ درصد فضای فیزیکی فرسوده و بالای ۵۰ سال قدمت دارد که تلاش می‌شود با پیگیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی فضای فرسوده تخریب و فضای جدید با استانداردهای روز پیاده‌سازی شود.

وی جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه را نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: این دانشگاه دارای ۱۰۱ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصدی زنان است که در ۲۱ رشته در چهار دانشکده مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه اکنون به ۴۰۰ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربت‌ حیدریه، زاوه و مه‌ولات واقع در جنوب خراسان رضوی خدمات می‌دهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند. همچنین این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۲۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربت‌حیدریه و ۲۰ تخت در بیمارستان امام رضا (ع) مه‌ولات و ۳۲ تخت در بیمارستان راشد زاوه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha