• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404041106989
  • خبرنگار : 50176

معاون استاندار:

دشمن در جنگ ترکیبی هویت ملی را هدف قرار گرفته است

دشمن در جنگ ترکیبی هویت ملی را هدف قرار گرفته است

ایسنا/لرستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با اشاره به تهدیدات دشمن در جنگ ترکیبی، گفت: دشمن با تفرقه‌افکنی و تخریب همبستگی اجتماعی، هویت ملی ایران را هدف قرار داده است.

سعید پورعلی چهارشنبه ۱۱ تیر در دومین جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان لرستان در سال جاری ضمن درود و سلام به ارواح مطهر شهدا به ویژه شهدای اخیر استان لرستان و آرزوی توفیق برای نیروهای مسلح و امنیتی کشور، بازگشت مرجعیت رسانه‌ای داخلی را از دستاوردهای مهم شرایط اخیر دانست و گفت: رسانه‌های خارجی به‌ویژه آنهایی که با رژیم صهیونیستی همسو شده‌اند، مشروعیت خود را از دست داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه اکنون فرصت آن است که رسانه‌های ملی و محلی با رصد مستمر، تولید محتوای هدفمند و تقویت ارتباط با افکار عمومی، نقش خود را در جنگ شناختی ایفا کنند، افزود: دشمن همچنان از ابزارهای رسانه‌ای برای فریب، تردیدافکنی و ترور شخصیت‌ها استفاده می‌کند.

پورعلی‌ با اشاره به اینکه تجربه مذاکرات غیرمستقیم با طرف‌های غربی نشان داد که نباید به وعده‌های آن‌ها اعتماد کرد، افزود: دشمن مذاکره را تنها به‌عنوان ابزار فریب به‌ کار برد تا اهداف دیگری را دنبال کند.

معاون استاندار لرستان با تاکید بر اینکه شورای اطلاع‌رسانی استان باید با تمام ظرفیت خود فعالیت کند افزود: به استناد ماده ۹ آیین‌نامه شورای اطلاع‌رسانی، دبیرخانه شورا که در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مستقر است، موظف است امور مربوط به گروه‌های تخصصی از جمله برنامه‌ریزی، رصد و پایش، آموزش و هماهنگی را به‌صورت فعال پیگیری کند. بنابراین همه اعضای شورا باید برای اجرای این آیین‌نامه با هم‌افزایی پای کار باشند.

وی با تأکید بر لزوم احیای شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان گفت: روابط عمومی‌ها نباید به‌صورت جزیره‌ای فعالیت کنند، بلکه باید انسجام اجرایی داشته باشند.

پورعلی افزود: در موضوع جنگ ۱۲روزه، تمام اقدامات رسانه‌ای استان تحت دستورالعمل‌های شورای عالی امنیت ملی و شورای اطلاع‌رسانی دولت صورت گرفت و صدا و سیما محور اصلی اطلاع‌رسانی بود و به‌همین دلیل نیز هدف حمله دشمن قرار گرفت.

وی با قدردانی از نقش صدا و سیما و خبرگزاری‌های ملی در مواجهه با بحران، گفت:  قرارگاه رسانه‌ای استان در همان روزهای نخست فعال شد و سیاست‌های رسانه‌ای از تهران به استان‌ها ابلاغ و اجرایی شدند.

پورعلی با تأکید بر ادامه فعالیت این قرارگاه رسانه‌ای در دوران جنگ نرم، گفت: جنگ سخت ممکن است متوقف شده باشد، اما جنگ نرم با شدت بیشتری ادامه دارد، باید برای مقابله با شایعه‌سازی، تردیدافکنی، و بهره‌برداری دشمن از شکاف‌های داخلی، آرایش رسانه‌ای مناسبی داشته باشیم.

معاون استاندار با اشاره به نقش مهم ایام محرم و غدیر در تقویت مشارکت‌های مردمی، گفت: دشمن با سوءاستفاده از فاصله زمانی میان این دو رویداد بزرگ مذهبی، تلاش کرد ضربه‌ای به انسجام ملی وارد کند غافل از آنکه این مناسبت‌ها، مولفه‌های قدرت ملی ایران محسوب می‌شوند.

پورعلی گفت: در شرایط جنگ ترکیبی، هویت ملی ما در خط مقدم هدف قرار دارد و تفرقه‌افکنی، تخریب همبستگی اجتماعی و حمله به عناصر وحدت‌آفرین، در دستور کار دشمن است.

وی خواستار توجه ویژه به مشترکات هویتی، تاریخی و سیاسی برای تقویت انسجام ملی شد و بر حمایت خاص از مناطق آسیب‌پذیر و توسعه عدالت ارتباطی تأکید کرد.

او همچنین رسانه‌ها را به دوری از تخریب‌های جناحی و پرداخت واقع‌بینانه به دستاوردها و چالش‌ها فراخواند.

پورعلی با اشاره به کم‌تحرکی شورای اطلاع‌رسانی در سال‌های گذشته، خواستار اجرای کامل مصوبات پیشین از جمله برگزاری دوره‌های آموزش سواد رسانه‌ای ویژه مدیران شد.

رسانه‌ها در خط مقدم امیدآفرینی قرار دارند

اعظم روانشاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز در این جلسه، با اشاره به اینکه دشمنان با جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی به دنبال تضعیف روحیه مردم هستند، افزود: رسانه‌های داخلی در خط مقدم امیدآفرینی قرار دارند.

وی ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای ایشان، با اشاره به اهمیت تبیین خدمات دولت چهاردهم، گفت: رسانه‌ها باید با هوشمندی و تعهد، روایت‌گر خدمات و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند و در راستای امیدآفرینی در جامعه نقش‌آفرینی کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: در شرایطی که دشمنان با جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی به دنبال تضعیف روحیه مردم هستند، رسانه‌های داخلی باید با انسجام و هم‌افزایی، روایت‌گر واقعیت‌ها و خدمات نظام باشند.

روانشاد با اشاره به جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر و نقش رسانه‌ها در پوشش هوشمندانه وقایع، از تلاش‌های دستگاه‌های امنیتی، خبرنگاران، صدا و سیمای استان تقدیر کرد و گفت: در این مدت، سه جلسه با محوریت قرارگاه رسانه‌ای شورای اطلاع‌رسانی با رسانه‌های استان برگزار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: در جنگ ۱۲ روزه رسانه‌های استان به صورت خودجوش و فراتر از امکانات در اختیار پای کار بودند که جای تقدیر دارد.

وی  با اشاره به اینکه دوره‌های آموزش سواد رسانه‌ای برای مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد، افزود: با دستور استاندار، این آموزش‌ها پس از ایام دهه اول محرم آغاز خواهد شد.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی استان به موضوع تخلفات برخی دستگاه‌ها در حوزه آگهی‌های دولتی اشاره کرد و افزود: مدیرانی که بیشترین میزان عدم همکاری را داشته‌اند با مستندات به شورای اطلاع‌رسانی معرفی شده و منتظر تصمیم نهایی استاندار به عنوان رییس شورای اطلاع‌رسانی استان هستیم.

وی  از تهیه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان از سوی روابط عمومی استانداری خبر داد و گفت انتشار عمومی این گزارش برای افزایش امید اجتماعی موثر خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی ماه‌های محرم و صفر، بر استفاده حداکثری از تریبون‌های مذهبی برای تبیین خدمات دولت و تقویت انسجام ملی تأکید کرد و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی می‌تواند نقش فعال‌تری در این زمینه ایفا کند و «تبیین دستاوردهای دولت» و «مقابله با جنگ روانی دشمن» همچنان در دستور کار شورای اطلاع‌رسانی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha