• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404041508699
  • خبرنگار : 51043

چگونه پیام عاشورا به یک پیام جهانی تبدیل شد؟

چگونه پیام عاشورا به یک پیام جهانی تبدیل شد؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌ نور چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش‌های حضرت زینب (س)، زنان دیگر و امام سجاد (ع) بود که پیام عاشورا را به یک پیام گسترده و جهانی تبدیل کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل رئیسی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اگر امروز می‌بینیم که قیام حضرت سیدالشهدا (ع) و نهضت ایشان ماندگار شده، به این دلیل است که خون مقدس ایشان ریخته شد و خداوند این خون پاک را حفظ کرده و در آخر، کار به جایی می‌رسد که منجر به ظهور امام زمان (عج) می‌شود و حاکمیت را به دست مؤمنان می‌سپارند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌ نور چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اصل علت واقعه عاشورا ناشی از انحرافات فکری و عقیدتی، غفلت از یاد و ذکر خدا، دنیازدگی و توجه به مال‌اندوزی و مقام‌پرستی بود، تصریح کرد: هنگامی که این امور وارد زندگی انسان شود، ارتباط او با خدا، اهل بیت (ع) و دین پیامبر (ص) قطع می‌شود و برای رسیدن به زندگی دنیوی و مادی، دست به هر جنایتی می‌زند.

وی افزود: ماندگاری حادثه عاشورا به دلیل تقدس و قداست خون حضرت سیدالشهدا (ع) است، همچنین این خون جوشان هر سال جوشان‌تر می‌شود تا فرزند ایشان، حضرت بقیه‌الله (عج) ظهور کنند و انتقام خون‌های به‌ناحق ریخته‌شده را بگیرند.

رئیسی با اشاره به اینکه حادثه عاشورا درس‌ها و پیام‌های فراوانی در بر دارد، گفت: پیام‌هایی که از نهضت خونین امام حسین (ع) می‌توان آموخت شامل غیرت، شجاعت، وفاداری و احیای ارزش‌ها و سنت‌های دینی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌ نور چهارمحال و بختیاری در ادامه افزود: یکی از مهم‌ترین موارد این است که به نسل جوان بفهمانیم آنچه جامعه اسلامی را بر پایه اسلام نگه می‌دارد و ارزش‌های اسلامی را حفظ می‌کند، وجود حاکمی صالح در رأس جامعه است.

وی توضیح داد: حاکم جامعه اسلامی باید فردی عادل، خداترس و اسلام‌شناس باشد، در زمان حضور امام معصوم، این مسئولیت بر عهده امام معصوم بوده و در زمان غیبت کبری، این وظیفه بر عهده ولی فقیه عادل، مدیر، مدبر و جامع‌الشرایط قرار گرفته که این نقش را امام خمینی (ره) بر عهده داشتند و امروز نیز این پرچم به دست مقام معظم رهبری است.

رئیسی بیان کرد: بزرگ‌ترین پیام عاشورا این است که امام حسین (ع) قیام کردند تا به همه نشان دهند در رأس حکومت نباید فردی فاسد باشد بلکه باید شخصی عادل، باتقوا و خداترس حضور داشته باشد که بتواند دین را به معنای واقعی اجرا کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌ نور چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین پیام عاشورا به جوانان این است که در کنار امام و ولایت بایستند، حتی اگر لازم باشد جان و خون خود را فدا کنند و به شهادت برسند نباید اجازه دهند کسانی مانند اسرائیل غاصب و آمریکا بر این کشور مسلط شوند.

وی یادآور شد: نقش زنان در نهضت عاشورا بسیار برجسته و تعیین‌کننده بود، پس از شهادت مردان در واقعه عاشورا، رسالت حفظ و گسترش پیام این نهضت به دوش حضرت زینب کبری (س) افتاد، ایشان به‌عنوان پیام‌رسانی دقیق و شایسته این وظیفه را به بهترین شکل انجام دادند.

رئیسی تاکید کرد: اگر حضرت زینب (س) و سایر زنان همراه ایشان نبودند که در دل واقعه عاشورا، مردان و فرزندان خود را به شهادت تشویق کردند و پس از آن هر یک به مبلغی برای پیام عاشورا تبدیل شدند، این پیام عظیم به جهانیان نمی‌رسید. 

وی در پایان گفت: در حقیقت بدون زحمات حضرت زینب (س)، زنان دیگر و امام سجاد (ع)، پیام عاشورا در جریانات شام و کوفه خاموش می‌شد و درس‌ها و پیام‌های ارزشمند آن که امروز در اختیار ماست به ما نمی‌رسید، این تلاش‌ها بود که پیام عاشورا را به یک پیام گسترده و جهانی تبدیل کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha