نرگس جعفری، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، طی سخنانی اظهار کرد: از آغاز ماه محرم و به ویژه در عاشورا و تاسوعای حسینی، تیمهای بازرسی بهداشت محیط با حضور در محل هیئات، موکبها و ایستگاههای صلواتی، کیفیت آب آشامیدنی، سلامت مواد غذایی و رعایت اصول بهداشت فردی توسط خادمین را بهدقت بررسی کردند.
جعفری افزود: با انجام کلرسنجی و نمونهبرداری از آب و مواد غذایی و سنجش بار میکروبی با استفاده از تجهیزات پرتابل، شاخصهای بهداشتی در محلهای توزیع نذورات مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، وی با اشاره به اقدامات ستادی تصریح کرد: ارزیابی عملکرد تیمهای اجرایی و بازرسان بهداشت محیط با حضور تیمهای نظارتی ستادی در سطح شهر و نظارت بر فعالیت تیمها، بخش دیگری از فعالیتهای معاونت بهداشتی در این ایام است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار در پایان ضمن تأکید بر اهمیت پیشگیری از بیماریهای واگیر گفت: تشدید نظارتها تا پایان ماه صفر ادامه دارد و تمامی اقدامات انجامشده با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی، ایمنی عزاداران و صیانت از سلامت نذورات در حال انجام است.
انتهای پیام
نظرات