• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404041609459
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

ستاد استقبال از زائران اربعین در کرمانشاه راه‌اندازی شود

ستاد استقبال از زائران اربعین در کرمانشاه راه‌اندازی شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با تأکید بر اهمیت مردمی‌ماندن مراسم اربعین حسینی، از برنامه‌ریزی گسترده استان برای خدمت‌رسانی مؤثر به زائران خبر داد.

منوچهر حبیبی، امروز ۱۶ تیر در دیدار مجمع مردمی خدمتگزاران اربعین با اشاره به اهمیت مردمی‌ماندن این مراسم عظیم اظهار کرد: تجربه سال‌های گذشته نشان داده هر جا مردم حضور داشته‌اند، حرکت‌ها گسترده‌تر، عمیق‌تر و ماندگارتر شده‌ و اگر اربعین امروز یک جریان جهانی شده، دلیل آن همین مشارکت خودجوش و پرشور مردمی است.

وی با بیان اینکه راز ماندگاری و گسترش اربعین، مردمی بودن آن است و هرچه بیشتر از ظرفیت‌های مردمی، هیئات مذهبی و موکب‌ها بهره بگیریم، توفیقات این رویداد معنوی بیشتر خواهد بود، افزود: شیرینی و حلاوت این رویداد هم در همین مردمی‌بودن آن است و ما نیز باید با اعتماد به مردم و استفاده از توان آن‌ها، خدمت‌رسانی را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.

حبیبی همچنین با اشاره به پیش‌بینی حضور گسترده‌تر زائران در اربعین امسال، افزود: با وجود برخی چالش‌ها، برآورد ما این است که شور و اشتیاق مردم بیشتر شده و امسال شاهد اربعینی پررنگ‌تر خواهیم بود.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از تجارب گذشته برای ارتقا خدمات به زائران اربعین حسینی، گفت: دستگاه‌ها باید با استفاده از ظرفیت‌های مردمی و حمایت‌های ساختاری، زمینه خدمت‌رسانی مؤثر به زائران را فراهم کنند. ما تجربه‌های خوبی از سال‌های گذشته داریم و اکنون زمان آن رسیده تا با رفع اشکالات و تقویت نقاط قوت، برنامه‌ای بلندمدت و منسجم برای این مسیر معنوی طراحی کنیم.

وی با تاکید بر اهمیت اقدامات فرهنگی خاطرنشان کرد: کمیته فرهنگی باید فعال‌تر و مؤثرتر عمل کند. به‌ویژه در مناطقی مانند اسلام‌آبادغرب که محور اصلی تردد زائران است، فضاهای فرهنگی باید به‌گونه‌ای طراحی شود که حال و هوای اربعین کاملاً مشهود باشد.

استاندار کرمانشاه همچنین خواستار راه‌اندازی ستاد استقبال از زائران شد و افزود: این ستاد با هدف ایجاد حس تکریم در بدو ورود زائر به استان، می‌تواند خدمات اولیه شامل پذیرایی، راهنمایی مسیر و اسکان موقت را به شکلی سازمان‌یافته ارائه دهد.

وی همچنین با اشاره به طرح امداد زائر برای راهنمایی زوار، گفت: با توجه به ازدحام جمعیت ایجاد سامانه‌ای منسجم برای امداد و راهنمایی زوار اربعین ضرورتی انکارناپذیر است که پیشنهاد می‌شود طرح امداد زائر آماده شود تا در جلسه ستاد ملی اربعین مطرح گردد.

حبیبی بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت استان‌های معین نیز تأکید کرد و گفت: استان‌هایی که به عنوان معین استان انتخاب می‌شوند مانند قم، تهران، البرز، خراسان رضوی و دیگر استان‌ها باید مسئولیت مشخص داشته باشند، زیرا بدون برنامه‌ریزی و تعیین دقیق مسئولیت‌ها نمی‌توان خدمات مؤثر ارائه داد.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به ضرورت استقرار نماینده ویژه استان در عراق گفت: حضور نماینده‌ای مطلع، فعال و پیگیر در کربلا یا شهر نجف می‌تواند مشکلات زائران را در لحظه حل کند. تجربه سال گذشته نشان داد که عدم حضور فعال در عراق موجب ناهماهنگی در خدمات‌رسانی می‌شود.

حبیبی با اشاره به اهمیت همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها و همراهی مردم گفت: امیدواریم با راهنمایی‌ها و تجربیات موجود، بتوانیم اربعینی در شأن حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و زائران ایشان برگزار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha