• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404041609739
  • خبرنگار : 71518

مربی سابق اتلتیکومادرید و منچستریونایتد در پرسپولیس

مربی سابق اتلتیکومادرید و منچستریونایتد در پرسپولیس

کاشف داوید دخه‌آ در فصل پیش رو در کادر دستیاران وحید هاشمیان حاضر خواهد شد و به کار با دروازه‌بان‌های پرسپولیس می‌پردازد.

به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که با تغییرات در کادر فنی و با نظر سرمربی تیم، امیلیو آلوارز اسپانیایی به جمع مربیان سرخپوشان تهران پیوست.

این مربی اسپانیایی که فوتبالش را در رده جوانان از باشگاه رئال مادرید آغاز کرد، در کارنامه کاری خود به‌ عنوان مربی دروازه‌بانی، سابقه کار در باشگاه‌هایی چون منچستریونایتد (۳ فصل)، اتلتیکو مادرید (۲ فصل)، بنفیکا (یک فصل)، والنسیا (۲ فصل) و رئال مادرید B (دو فصل) را دارد پس از مذاکره با مدیران باشگاه قراردادش را امضا کرد.

آلوارز ۵۳ ساله فصل گذشته در تیم تراکتور مشغول به کار بود و در تیم‌های الوصل و الاهلی امارات نیز سابقه مربیگری دارد.

از او به‌ عنوان کاشف و هدایت‌گر داوید دخه‌آ، دروازه‌بان سرشناس فوتبال اسپانیا، یاد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha