سیدمحمد موسویان، دوشنبه ۱۶ تیر اظهار کرد: سه هزار و ۲۷۳ مددجو در سطح زندانهای استان مشغول به کار هستند که دو هزار ۱۰۴ نفر از آنها در بخش کارگاهی و هزار و ۱۶۹ نفر در بخش اعزام به کار مشغول به فعالیت هستند.
وی بر توسعه اشتغال و درآمد بیشتر برای مددجویان شاغل در زندانهای استان تأکید کرد و افزود: اشتغال مددجویان حرکت پسندیده در کاهش آسیبهای اجتماعی و جرایم است.
دادستان عمومی وانقلاب اصفهان تلاش مسئولان زندان در حوزه ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان و توسعه کارگاههای اشتغالزا را خوب توصیف کرد و ادامه داد: اشتغال مددجو در کارگاههای تولیدی در داخل و خارج از زندان میتواند زمینه فراگیری حرفه و اشتغال و کسب درآمد باشد.
موسویان افزود: مددجویان متقاضی برای فعالیت در کارگاههای تولیدی بسیار بیشتر از ظرفیت کنونی است در این راستا از واحدهای تولیدی درخواست میشود برای تأمین نیروی انسانی خود از این ظرفیت قانونی استفاده شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادستانی، وی تصریح کرد: اشتغال بستر بسیار مناسبی برای بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه است چرا که این افراد با توانمندی اقتصادی میتوانند جایگاه اجتماعی خود را نیز پیدا کنند.
این مقام قضایی در پایان با بیان اینکه صنایع استان اصفهان تاکنون عملکرد قابل قبولی برای بازگشت سعادتمندانه این مددجویان به جامعه داشتند، افزود: حضور زندانیان در واحد های تولیدی و صنایع ایجاد اشتغال پایدار را به همراه داشته است.
انتهای پیام
نظرات