داود گرشاسبی با حضور در کتابخانه مرکزی تبریز ضمن شرکت در جلسه انجمن شهرستان از بخش های مختلف بازطراحی این کتابخانه بازدید کرد و از اقدامات انجام شده در حوزه کتابخانههای عمومی که با تعریف مسیر جدید و ایجاد تحول اساسی در شاخص های کتابخوانی و وضعیت کتابخانه های عمومی صورت پذیرفته ابراز خرسندی کرد و گفت: تحولاتی که در سالهای اخیر در کتابخانههای عمومی صورت گرفته، رضایتمندی چشمگیری را در میان مخاطبان این مراکز به دنبال داشته است.
وی ادامه داد: نتایج ارزیابیهای انجامشده نشان میدهد که سطح رضایت کاربران نسبت به گذشته افزایش یافته که این امر نتیجه تلاش مسئولین و کتابداران پرتلاش این مجموعه است.
وی با تأکید بر اهمیت بهروزسازی خدمات کتابخانهای افزود: در دنیای امروز، ادامه حیات کتابخانهها منوط به تحول مستمر در شیوه ارائه خدمات و بازطراحی ساختارها بر اساس فناوریهای نوین و هوشمند است. کتابخوانی باید میان آحاد مردم به نیاز تبدیل شود، چرا که نیاز مادر ابتکار و توفیقات آینده است.
فرماندار شهرستان تبریز با بیان اهمیت توجه ترویج کتابخوانی از دوران کودکی در تربیت نسل کتابخوان اظهار داشت؛ آگاهی که دانش آموزان از طریق خواندن کتاب غیر درسی کسب میکنند بسیار عمیق بوده و موجب شکلگیری شخصیت اجتماعی قوی و پایبند به قواعد و قوانین در آن ها میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از توجه به مخاطب محوری در خدمات کتابخانه های عمومی تمجید و بیان کرد: کتابخانه عمومی باید پاتوقی برای حضور همه آحاد مردم از همه سنین باشد و برای همه اقشار جامعه خدمت مخصوص آن طیف را ارائه نماید.
اسد بابایی، مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از توسعه متوازن کتابخانههای عمومی استان در همه شاخصهای کتابخانهای طی سه سال گذشته، بر نقش بازطراحی و زیباسازی فضاهای کتابخانهای در جذب مخاطب به کتابخانههای عمومی تاکید نموده و از اتمام بازسازی کلی و بازطراحی کتابخانه عمومی علامه امینی (ره) و آغاز بازسازی کتابخانههای عمومی امیرخیزی و باقرالعلوم قراملک در شهرستان تبریز خبر داد.
به گزارش ایسنا در این جلسه همچنین گزارشی از عملکرد کتابخانههای عمومی شهرستان تبریز، برنامههای آتی و چالشهای موجود ارائه شد و راهکارهایی برای بهبود شرایط و توسعه خدمات کتابخانهای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات