محمد علی کشمیری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: فضای سبز برای ارتقاء سلامت روانی شهروندان، زیباسازی منظر شهری و کاهش آلایندگیهای محیطی از اهمیت زیادی برخوردار است و آن از اولویتهای مهم در سیاستهای مدیریت شهری است.
وی یکی از چالشهای اصلی در این حوزه را تولید داخلی گیاهان یا خریداری از منابع گلخانهای بخش خصوصی برشمرد و افزود: در گام نخست، با بررسی اقلیم شهری و شناخت گیاهان متناسب با شرایط آبوهوایی بجنورد، تصمیم بر آن شد که تولید گونههایی که به لحاظ اقتصادی مقرون بهصرفه هستند در نهالستان شهرداری انجام شود. در مقابل گونههایی که نیازمند شرایط خاص و هزینهبر هستند، از بخش خصوصی تهیه می شوند.
کشمیری همچنین با اشاره به اجرای بخشی از این پروژه در منطقه یک شهری توسط بخش خصوصی ادامه داد: تاکنون اجرای این طرح با نتایج مثبت کمی و کیفی همراه بوده و نه تنها هزینهها کاهش یافته، بلکه در بهبود فرآیند نگهداری نیز تأثیر مثبتی داشته است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با استانداردسازی تولید و مدیریت بهرهبردارانه، شهرداری بتواند به مرحله تولید مازاد دست یابد تا علاوه بر تأمین نیاز شهر، گامی در راستای درآمدزایی از طریق فروش تولیدات فضای سبز به نهادهای دیگر نیز برداشته شود.
انتهای پیام
نظرات