حجتالاسلام والمسلمین سیدمحیالدین طاهری چهارشنبه، ۱۸ تیر در دیدار با ابراهیم کمالی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت جایگاه شورا در فرآیند رشد اجتماعی و سیاسی شهر، اظهار کرد: شورای شهر محلی برای تضارب آرا، تبادل دیدگاهها و ظهور و بروز نخبگان توانمند است. طبیعی است که در چنین نهادی، به دلیل تنوع دیدگاهها و شخصیتها، اختلافنظرهایی وجود داشته باشد، اما همین تنوع، ظرفیت رشد و خدمت را فراهم میکند.
وی برخورداری اعضای شورا از سعه صدر، صبر و روحیه خدمتگزاری را لازمه حضور مؤثر در این نهاد مردمی دانست و افزود: در جمهوری اسلامی، شورای شهر یکی از مصادیق روشن حقالناس است؛ چراکه تمام دقایق و تصمیمات آن باید در راستای خدمت به مردم باشد.
طاهری ادامه داد: هر عضوی که از این فرصت برای رسیدگی به مطالبات واقعی مردم استفاده نکند، یا با پرداختن به مسائل کماهمیت و غیرضروری موجب از بین رفتن فرصتها شود، یا مانع نقشآفرینی مؤثر سایر اعضا شود، در حقیقت به حقوق مردم تعدی کرده و باید در پیشگاه خداوند پاسخگو باشد.
دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به برخی حواشی در عملکرد شورای ششم بیان کرد: شروع فعالیت این شورا با چالشهایی از جمله برخی دخالتهای غیرمنطقی و کمتجربگی همراه بود که مانع تحقق انتظارات مردم شد. متأسفانه برخی حاشیههای غیرضروری نیز به این مشکلات افزود. اگر در فرآیند بررسیها، مبنا بر شواهد و مستندات محکم و به دور از هیجانات زودگذر قرار میگرفت، قطعاً نتیجهای کمحاشیهتر حاصل میشد. در همان مقطع، علما و بزرگان شهر نیز تذکرات لازم را ارائه دادند و خوشبختانه با هوشیاری دستگاههای مختلف، از تشدید بحرانها جلوگیری شد.
رئیس هیئت امنای آستان مقدس حضرت سیدعلاءالدین حسین (ع) شیراز در ادامه بیان کرد: اگر تنها خدا، مصالح مردم و منافع نظام را در تصمیمگیریها مدنظر قرار دهیم و نگاهمان فارغ از رضایت یا نارضایتی این و آن باشد، بیتردید به تصمیمات شایستهتری خواهیم رسید. باید بپذیریم که مسیر حق، آسان و هموار نیست؛ بلکه سنگلاخ، دشوار و پرزحمت است. گاه ممکن است این مسیر، مجروحمان کند، اما سرانجام آن، شیرین و همراه با رضایت الهی است.
وی همچنین با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه گفت: بدون تردید یکی از عواملی که دشمن را به طمع تجاوز کشاند، برخی اختلافات داخلی و کند شدن چرخ خدمترسانی به مردم بود. دشمن با این تصور غلط که ملت از نظام فاصله گرفتهاند، دچار خطای محاسباتی شد، اما پس از آغاز تجاوز، دریافت که مردم ایران میان اصل نظام و عملکرد برخی افراد که خواسته یا ناخواسته آب به آسیاب دشمن میریزند و در مسیر خدمت به مردم اخلال ایجاد میکنند، تمایز قائلاند.
طاهری ادامه داد: جنگ ۱۲ روزه این پیام را در خود داشت که نباید در شرایطی که دشمن دائماً در حال طراحی تهدید و حمله است، با پرداختن به مسائل حاشیهای و فرعی، تبدیل به بخشی از محاسبات دشمن شویم.
وی در پایان با تأکید بر زمان باقیمانده از عمر شورای کنونی توصیه کرد: لازم است فرصت باقیمانده صرف خدمت صادقانه به مردم، ایجاد امید، اعتمادسازی و پرهیز از اختلافافکنی شود. همه ما میرویم و این کشور و مردم هستند که باقی میمانند و درباره عملکرد ما قضاوت خواهند کرد. بنابراین باید از نگاه سطحی به مسائل پرهیز کرده و رسالت و مسئولیت سنگینی که بر عهده داریم را با نگاهی عمیق و آیندهنگر دنبال کنیم.
انتهای پیام
نظرات