طاهر روحی، در جلسه مشترک ادارات کل آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفهای و بخش صنعت ضمن اشاره به صنعتی بودن استان و وجود ظرفیتهای بی شمار صنعتی در تبریز گفت: هر کارخانه در استان یک هنرستان و یک ظرفیت آموزشی و مهارتی است و جامعه صنعت، نیازمند نیروی انسانی ماهر است. در این راستا، با تعامل و همکاری در امر آموزش نیروی انسانی، ادارات آموزش و پرورش، آموزش فنی و حرفه ای و صنعت میتوانند با مشارکت همدلانه، دانش آموزان را به متخصصان آینده تبدیل کنند تا چرخهای صنعت این استان به دست توانمند دانش آموزان امروز برای پیشرفت و آبادانی فردای این استان به چرخش در بیاید.
وی افزود: در کنار هلدینگهای بزرگ همیشه مراکز آموزشی وجود دارند و این نشان دهنده اهمیت موضوع آموزش و مهارت در تربیت نیروی کار ماهر است.
فرهاد نظری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اخذ مجوز هنرستان وابسته به فنی و حرفهای تصریح کرد: بر اساس پیش بینیهایی که انجام شده تعداد ۵۰۰ الی ۶۰۰ نفر دانش آموز و با ظرفیت ۲۴ کلاس و تعداد هفت رشته فنی -مهارتی اعم از معماری داخلی، الکترو تکنیک، فتوگرافیک، شبکه نرم افزار، تربیت بدنی، مکانیک خودرو و ماشین افزار در طول سه سال هنرآموزان مشغول به تحصیل خواهند شد.
وی ادامه داد: در آینده ای نزدیک هم جزو برنامه های این اداره کل ایجاد بورس تحصیلی برای دانش آموزان فعال و با استعداد در هنرستان خواهد بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزیهایی که صورت گرفته بنا داریم سال بعد نمونه همین هنرستان فنی را در شهرستان مراغه راه اندازی کنیم و در گامهای بعدی نیز در شهرستان های دیگر این امر محقق خواهد شد.
وی همچنین خواستار حمایت بیشتر اداره نوسازی استان در راستای تجهیز کارگاههای این هنرستان شد و خاطر نشان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان آذربایجان شرقی آمادگی لازم در راستای همکاری های آموزشی با صنایع مختلف و کارخانجات با رویکرد ارتقای مهارت نیروی انسانی و توانمند سازی آنان را دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان شرقی، در این جلسه بر لزوم ایجاد اتاق فکر فی مابین آموزش و پرورش، آموزش فنی و حرفه ای و بخش صنعت در راستای مهارت افزایی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور تاکید شد.
انتهای پیام
نظرات