جعفرمردانی امروز ۱۸ تیر در جلسه شورای اقامه نماز و مهدودیت استان، اظهار کرد: در جلساتی که با اداره آموزش پرورش داشتیم، گزارشهایی مبنی بر اینکه در مدارس متوسطه اول و دوم، یک هزار و ۷۵۰ مورد نماز جماعت برگزار میشود و این موضوع برای ما بسیار مهم است که در مدارس، ادارات و... نماز برپا شود و هر مدیری که به این موضوع توجه نداشته باشد تکلیف آن مشخص است.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در رابطه با موضوع مجتمعهای بین راهی، بهتر است کمیته مربوطه هر دو هفته یکبار از سرویس بهداشتی و نمازخانههای این مجتمعها بازدید و گزارشی در اینباره تهیه کند.
وی در ادامه گفت: تقاضای من این است که برای نظارت و ارزیابی تمام دستگاههای اجرایی از جمله ادارات، دانشگاهها و مدارس و... یک کمیته تشکیل شود.
در ادامه این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: نماز مایه هدایت، سعادت و سلوک به سمت خداست.
فاطمی در ادامه بیان کرد: ما از نماز این انتظار را داریم که یک روح و حیای درونی در وجود انسان ایجاد کند و باعث شود فرد به سمت گناه و معصیت نرود.
وی در ادامه افزود: درمان دردهای ما، نماز است زیرا برای سیر و سلوک، تطهیر جامعه نماز خواندن و دوری از گناه بسیار مهم است، زیرا باعث میشود انسان با خدا درارتباط باشد و متوکل به آن باشد.
فاطمی در رابطه با نماز در مدارس تصریح کرد: برای اینکه یک فرد در مدرسه بتواند به درستی نماز بخواند و از آن استقبال کند، در ابتدا باید خانواده به درستی این موضوع را به آن نشان بدهد، زیرا گاهی افراد در خانوادهای هستند که در این باره با آنها صحبت کافی و درست نمیشود به همیندلیل در مدرسه با آموزشهایی که داده میشود تحت فشار قرار میگیرد.
وی در ادامه گفت: باید راهی برای تشویق افراد به نماز پیدا شود، چه بسا با فشار، دعوا و اجبار نهتنها جوابگو نیست بلکه باعث دوری فرد از مسائل دینی میشود.
امامجمعه شهرکرد توضیح داد: یکی از راههایی که باعث میشود نماز در جامعه عزت و حرمت پیدا کند این است که بزرگان یک قوم به آن موضوع اهمیت بدهند زیرا خود اهمیت دادن به معنای بزرگ کردن آن موضوع است.
وی در پایان گفت: در ابتدا ما باید اهمیت بدهیم و سپس در کنار آن یکسری عوامل جذبکننده و تشویقکننده هم به کار ببریم زیرا هر نوع فقدان که مشاهده میشود به دلیل قوی نبودن پایه این موضوعات است.
انتهایپیام
نظرات