سید سعید شاهرخی چهارشنبه ۱۸ تیر در این جلسه اظهار کرد: ورزش امری مهم و تأثیرگذار در ارتقاء سرمایه اجتماعی و از شعارهای اصلی ما برای توسعه است.
وی با بیان اینکه ورزش در سلامت جسم و نشاط جامعه و اقتصاد جامعه موثر است، افزود: شاید بحث تخصصی و حمایتی آن در حوزه وزارت ورزش و جوانان است ولی همه باید در این حوزه، احساس مسئولیت کنند.
استاندار همچنین بر تقویت ورزش همگانی تاکید کرد و گفت: لرستان ۲۰ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد که باید افزایش یابد و حداقل به ۷۰ هزار نفر برسد.
شاهرخی افزود: باید به نحوی برنامهریزی کرد که ورزش همگانی در جامعه فراگیر شده و البته در ورزش حرفهای هم با وجود جوانان رشید و خوش ژنتیک استان باید برنامه ریزی ویژهای کرد تا بیش از پیش موفق باشند.
استاندار لرستان ادامه داد: هیأتهای ورزشی بازوان اصلی و اجرایی و تخصصی فدراسیونها، ادارهکل ورزش و جوانان و در حقیقت ستون ورزش کشور هستند.
وی تصریح کرد: هدف هیأتهای ورزشی، رشد و ارتقاء جایگاه ورزش در جامعه است و در حقیقت، پیشران توسعه ورزش در استانها و حلقه اتصال ورزشکاران به سازمان رسمی ورزش هستند.
شاهرخی افزود: ورزش لرستان ظرفیت و جایگاه بسیار بالایی دارد و باید سهم ما در ورزش قهرمانی افزایش یابد زیرا در همه رشتهها ظرفیت و استعداد داریم.
استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش گفت: هیأتها، کلوپ سیاسی و ستاد انتخاباتی نیستند، باید دست ورزشکاران را بگیرند، کمبود و نارسایی هایی در حوزه فعالیت هیأتها وجود دارد که باید با همدلی،همکاری و وفاق حل و فصل شود.
استاندار لرستان بیان کرد: نباید در جامعه ورزش اختلاف باشد، همه هیأتها ارزنده هستند و در حمایت از همه هیأتها به صورت متمرکز، عمل میکنیم.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم «عدالت» در تخصیص اعتبار هیاتها رعایت شود زیرا جمعیت هیأتها نیز متفاوت است.
استاندار لرستان ضمن تاکید بر توسعه ورزش بانوان نیز گفت: توجه به ورزش بانوان باید در اولویت باشد و باتوجه به نقش بانوان در جامعه سالم باید این بستر برای وررزش بانوان، تقویت شود.
شاهرخی افزود: باید به جوانان با استعداد و ورزش کارگران توجه ویژه شود و ادارهکار با هیأتهای ورزشی همکاری کامل داشته باشند.
وی توجه ویژه به ورزش دانشآموزی را مهم دانست و گفت: ۳۸۰ هزار دانش آموز داریم و اهداف والای وزارت آموزش و پرورش در حوزه ورزش دانش آموزی نیز با کمک هیأتها، محقق می شود.
استاندار تصریح کرد: از هیأتهایی که در ورزشگاه تختی با باشگاه خیبر همکاری کردند تشکر میکنیم، اداره وررزش و جوانان هم باید فضای کافی را برای این هیأتها فراهم کند.
شاهرخی گفت: در زمینه توسعه رشته سوارکاری نیز اگر سرمایهگذار دارای اهلیت بیاید، همکاری لازم را خواهیم داشت.
استاندار با اشاره به حضور تیم خیبر در لیگ برتر فوتبال نیز گفت: خیبر پیشنه ورزش استان است، از مالک خیبر تقدیر میکنیم که در هر بازی خانگی با جمعیتی بین ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر در ورزشگاه تختی خرمآباد به نوعی شور و نشاط را بین مردم بخصوص جوانان به وجود آورد.
وی اضافه کرد: حضور تیم خیبر در لیگ برتر فوتبال علاوه بر تقویت سرمایه اجتماعی؛ اثرات اقتصادی و فرهنگی نیز برای استان به ارمغان میآورد.
شاهرخی افزود: ما از ساخت ورزشگاه اختصاصی خیبر (لرآرنا) هم حمایت میکنیم که در حال حاضر راههای دسترسی این ورزشگاه در حال آمادهسازی است.
وی گفت: از مالکان خیبر نیز میخواهیم ورزشگاه لرآرنا با استانداردهای لازم ساخته شود که بانوان ما مثل بانوان سراسر کشور، تیم محبوبشان را در ورزشگاه حمایت کنند.
انتهای پیام
نظرات