• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / ۰۰:۴۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404041911415
  • خبرنگار : 51040

وزیر میراث فرهنگی:

راه اندازی موزه جرجان عاملی کلیدی برای ایجاد فرصت‌های شغلی در گلستان است

راه اندازی موزه جرجان عاملی کلیدی برای ایجاد فرصت‌های شغلی در گلستان است

ایسنا/گلستان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی راه اندازی موزه جرجان را عاملی کلیدی برای ایجاد فرصت های شغلی در گلستان دانست و بر استفاده بهینه از این ظرفیت گردشگری تاکید کرد.

سید رضا صالحی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارشنبه ۱۸ تیر در ادامه برنامه سفر خود به شمال کشور، با حضور در شهرستان گنبد کاووس، از آثار تاریخی و ظرفیت‌های گردشگری این منطقه از جمله محوطه باستانی جرجان بازدید کرد.

وی در جریان بازدید از محوطه تاریخی جرجان با اشاره به اهمیت این اثر ارزشمند اظهار کرد: راه‌اندازی سایت موزه جرجان، نه‌تنها نقش مؤثری در حفاظت از این اثر تاریخی ایفا می‌کند، بلکه می‌تواند به عاملی کلیدی برای رونق گردشگری فرهنگی و ایجاد فرصت‌های شغلی در استان گلستان تبدیل شود.

صالحی‌امیری با اشاره به دغدغه مردم و علاقه‌مندان میراث‌فرهنگی نسبت به طولانی شدن عملیات مرمت و استمرار داربست‌ها، تأکید کرد: جلسه‌ای با حضور مسئولان ذی‌ربط در سطح ملی و استانی برگزار خواهد شد تا با تدوین جدول زمان‌بندی نهایی، روند مرمت این فاز از پروژه به‌سرعت پایان یابد و داربست‌ها از چهره برج برداشته شود و در این حوزه هیچ محدودیت مالی برای تامین مرمت این سازه وجود ندارد.

مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی گلستان نیز با تأکید بر اهمیت حفظ آثار تاریخی استان گفت: احداث سایت موزه شهر باستانی جرجان و تداوم کاوش‌های باستان‌شناسی در این محوطه ارزشمند، از اولویت‌ها و مطالبات اصلی استان گلستان به شمار می‌رود.

فریدون فعالی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی منطقه عنوان کرد: موزه بزرگ گنبدکاووس با ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود این قابلیت را دارد که به یکی از مراکز شاخص در شمال‌شرق کشور برای ارائه آثار تاریخی و جذب گردشگران از داخل و خارج کشور تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: این اثر باید با دقت علمی، هماهنگی نهادی و فارغ از سلیقه‌گرایی مرمت شود و اجتهاد شخصی در مرمت این شاهکار جهانی جایی ندارد.

شهر تاریخی جرجان، در محل کنونی گنبد کاووس واقع شده و در دوره‌های مختلف، به‌ویژه در دوران اسلامی، یکی از مهم‌ترین مراکز علمی، فرهنگی و سیاسی شمال ایران به‌شمار می‌رفته است. این شهر تاریخی در پی حملات مغولان ویران شد اما آثار باقی‌مانده‌اش همچنان گواهی بر شکوه و قدمت آن دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha