غلامرضا سرلک، در این مدت، ۲۲۳ زندانی جرایم غیرعمد با تلاش ستاد مردمی دیه و حمایت خیرین و نیکوکاران از زندانهای استان آزاد شدند که از این تعداد ۲۰۴ نفر مرد و ۱۹ نفر زن بودهاند.
وی مجموع بدهی این مددجویان را ۷۴۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: از میان آزادشدگان، ۱۴۱ نفر محکومان مالی، ۶۱ نفر محکومان مهریه، ۱۸ نفر محکومان نفقه و ۳ نفر نیز محکومان پرداخت دیه غیرعمد را شامل شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ستاد دیه گلستان در روز چهارشنبه پنجم آذر، سرلک ادامه داد: در روند آزادی این افراد، بیش از یکسوم از کل بدهی با همت مددکاران ستاد دیه و زندانها توسط شکات بخشیده شد و بخش قابل توجهی نیز با کمکهای بلاعوض خیرین تأمین شد. همچنین باقیمانده بدهی از طریق اعسار بصورت اقساط توسط خود محکومان در حال پرداخت است.
انتهای پیام


نظرات