علیرضا پسندیده در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت رشته شترسواری برای حضور در بازی های کشورهای اسلامی اظهار کرد: سومین و آخرین دوره مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی به میزبانی سیستان و بلوچستان برگزار می شود و سپس نفرات برتر این سه دوره را روز شنبه ۲۱ تیر به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش اعلام می کنیم که در صورت تایید دو نفر زن و مرد به بازی های کشورهای اسلامی اعزام خواهند شد. بنابراین همه چیز بستگی به تصمیم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک دارد که براساس آمادگی ورزشکاران و شانس کسب مدال به بازی های کشورهای اسلامی اعزام کنند یا خیر؟
وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت ورزشکاران شترسوار را در صورت اعزام به بازی های کشورهای اسلامی چگونه می بینید؟ تصریح کرد: چون برای نخستین بار در این رشته در یک رویداد برون مرزی شرکت می کنیم و تجربه حضور در مسابقات بین المللی را نداریم و حریفان خود را نمی شناسیم به طور دقیق نمی توانیم بگوییم که چقدر شانس کسب مدال در بازی های کشورهای اسلامی داریم.
او ادامه داد: ما نفرات خود را به کمیته ملی المپیک معرفی می کنیم و تصمیم گیرنده وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هستند که در رشته شترسواری در بازی های کشورهای اسلامی نماینده داشته باشیم یا خیر؟
پسندیده خاطرنشان کرد: رشته شترسواری ۲ ماه است شکل گرفته و هنوز از نظر زیرساختی مشکلات زیادی در این رشته داریم به طوری که در حال حاضر پیست تخصصی این رشته را برای برگزاری مسابقات رسمی نداریم. از سوی دیگر چون مجوز قانونی برای حمل و نقل شتر را نداریم هنگام برگزاری مسابقات بسیاری از استان ها برای حمل و نقل شتر دچار مشکل می شوند. بحث دیگر موضوع شناسنامه بهداشتی شترهاست که در این زمینه نیز باید از طریق وزارت بهداشت وارد عمل شویم تا شترها مشکلی از نظر انتقال بیماری نداشته باشند.
او گفت: این رشته برای مطرح شدن نیاز به یکسری زیرساخت ها دارد که هنوز در کشور فراهم نیست.
پسندیده در پایان افزود: اگر مجوز اعزام این رشته به بازی های کشورهای اسلامی را دریافت کنیم بلافاصله اردوی آمادگی برای ۲ ورزشکار اعزامی را برگزار خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات