بابک مومنی شامگاه جمعه ۲۰ تیر در جلسه امنیت غذایی استان در ساری اظهار کرد: بعد از جنگ ۱۲ روزه با مدیریت و هدایت راهبردی و میدانی استاندار مازندران و تلاشهای شبانهروزی سازمان جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه های اجرایی ذیل معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، آرامش به بازار استان بازگشت.
وی افزود: این اقدامات که در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و اوج مسافرت به استان و افزایش تقاضا صورت گرفت، نقش مهمی در حفظ امنیت غذایی و آرامش روانی جامعه ایفا کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران تصریح کرد: اقدامات و هدایتهای جدی و راهبردی استاندار را میتوان در سه محور مدیریت تامین کافی کالاهای اساسی، هدایت میدانی نظارت بر شبکه توزیع و عرضه و نهایتا جلب مشارکت عمومی مردم استان برمبنای الگوی وفاق و همدلی در میزبانی از مهمانان استان تقسیم بندی کرد.
وی با اشاره به مصادیق برجسته این اقدامات که در سه حوزه کلیدی ایجاد آرامش در بازار شد را شامل مدیریت نان، عرضه مرغ و روغن دانست و گفت: با اتخاذ تدابیر مناسب، از جمله توزیع سهمیه های مناسبتی و فعالیت ۲۴ ساعته واحدهای خبازی از ایجاد صفهای طولانی و کمبود نان جلوگیری شد و حتی نسبت به ایام مسافرپذیر پیش از جنگ هم شرایط مساعدتری را شاهد بودیم.
مومنی یاداور شد: با توزیع هدفمند و نظارت دقیق، تعادل در بازار مرغ برقرار شد. همچنین در اوج مسافرتها به ویژه در غرب استان، روزانه بیش از ۶۰۰ تن مرغ علاوه بر مرغ ارسالی به استان تهران، در سطح استان توزیع شد. این در حالی است که در توزیع نرمال مرغ در سایر ایام سال ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران تصریح کرد: با برنامهریزی و نظارت مستمر استاندار و پیگیری جهاد کشاورزی در تعامل با فرمانداران کمبود حادی در زمینه تامین روغن در استان رخ نداد و بهطور بی سابقهای در برخی از روزها بیش از ۲۰۰ تن روغن خانوار که از توزیع ماهانه یا ۱۵ روزه اغلب ایام سال بیشتر بوده در فروشگاههای استان توزیع میشد.
مومنی از پیگیری ارتقای زیرساخت های مدیریت ذخایر استان از سوی استاندار مازندران و استمرار و توسعه برنامه های نظارتی در ایام سال اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات