• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404072113341
  • خبرنگار : 71496

رام‌الله: پلیس ویژه فلسطین مدیریت گذرگاه رفح را بر عهده می‌گیرد

رام‌الله: پلیس ویژه فلسطین مدیریت گذرگاه رفح را بر عهده می‌گیرد

یک منبع فلسطینی اعلام کرد که ۲۰۰ تن از نیروهای ویژه پلیس تشکیلات خودگردان فلسطین مدیریت گذرگاه رفح را بر عهده خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، یک منبع در تشکیلات خودگردان فلسطین اظهار کرد: در صورتی که کارها طبق آنچه برنامه‌ریزی‌شده انجام شوند، تمهیدات جهت بازگشایی گذرگاه رفح از روز سه‌شنبه در هر ۲ سو ادامه می‌یابند.

این منبع فلسطینی گفت: گذرگاه رفح توسط ۲۰۰ تن از نیروهای پلیس ویژه فلسطین وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین که فارغ التحصیل دانشکده‌های مصری هستند، مدیریت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری «سما» فلسطین، این مسؤول رام‌الله افزود: این نیروهای ویژه اخیرا جهت آمادگی برای مدیریت گذرگاه رفح تحت نظارت تشکیلات خودگردان فلسطین، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جدید در مصر فراخوانده شدند و اروپا و مصر نیز بر این نیروها و به طور کلی مدیریت گذرگاه رفح نظارت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha