به گزارش ایسنا، مجید پذیره، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به ویژگیهای این سختافزار، گفت: این محصول با توان پردازشی حداقل ۲۰ میلیارد عملیات بر ثانیه، بر پایه پلتفرمهای Xilinx UltraScale و AMD طراحی شده و برای استفاده در سامانههای هوش مصنوعی که نیاز به پردازش بلادرنگ دارند، خصوصاً در حوزههای رباتیک، پدافند غیرعامل، صنایع مخابراتی، پزشکی و امنیتی کاملاً مناسب است.
وی ادامه داد: در بسیاری از کاربردهای صنعتی، امکان استفاده از سرورهای حجیم وجود ندارد. این سختافزار برای این شرایط طراحی شده است تا با کمترین وابستگی به تجهیزات وارداتی بتواند نیاز بازار داخلی را پاسخ دهد.
مدیرعامل این شرکت، یکی از چالشهای موجود این شرکت را در بازاریابی و جذب پروژه عنوان کرد و افزود: تلاش داریم با همکاری مرکز رشد منطقه بینالمللی نوآوری ایران، دامنه مشتریان خود را گسترش دهیم. باتوجهبه اینکه تمرکز ما در شرکت بر امور فنی است، مرکز رشد میتواند نقش مهمی را در توسعه بازار شرکت ایفا کند.
پذیره گفت: ما در این شرکت هم از لحاظ دانش فنی و هم در بعد سرمایه متخصص انسانی آمادگی داریم تا در صورت حمایتهای سرمایهگذاری از سوی نهادهای دولتی یا شرکتهای خصوصی، توسعه سرورهای بومی هوش مصنوعی را در دستور کار قرار دهیم، حرکتی که میتواند گام بزرگی در مسیر خودکفایی فناوری در کشور باشد.
به نقل از منطقه بینالمللی نوآوری ایران، وی در خصوص سابقه این شرکت نیز گفت: این شرکت با سابقهای پنجساله در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات الکترونیکی، مهندسی معکوس دستگاههای مخابراتی و ICT، فعالیت خود را پس از همهگیری کرونا با جدیت بیشتری از سر گرفت. حدود سه سال است که موفق به اخذ مجوز دانشبنیان شده و در این مدت چند محصول تخصصی دیگر نیز توسعه داده است.
انتهای پیام
نظرات