• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404042112519
  • خبرنگار : 51043

استاندار چهارمحال و بختیاری:

هر طرح سرمایه‌گذاری باید دارای توجیه اقتصادی باشد

هر طرح سرمایه‌گذاری باید دارای توجیه اقتصادی باشد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: هر طرح سرمایه‌گذاری باید دارای توجیه اقتصادی و برنامه باشد تا منجر به نتیجه مطلوب شود.

جعفر مردانی امروز ۲۱ تیر در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای بهینه ماده ۱۵ قانون هوای پاک، اظهار کرد: طبق این قانون باید حداقل ۱۰ درصد از فضای واحدهای تولیدی به فضای سبز اختصاص پیدا کند. 

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس وضعیت موجود شهرک‌های صنعتی می‌توان در روز درختکاری بخشی از اراضی شهرک‌های صنعتی که قابلیت واگذاری برای ایجاد واحد تولیدی را ندارد به ایجاد کمربند سبز یا پارک جنگلی اختصاص داد، البته باید یک متولی برای ایجاد و نگهداری آن تعیین و حداقل فضای سبز در شهرک‌های صنعتی پیش‌بینی شود. 

وی بیان کرد: باتوجه به معضل ناترازی انرژی برق، واحدهای صنعتی می‌توانند با ایجاد پنل‌های خورشیدی به‌عنوان طرح جایگزین فضای سبز در واحد تولیدی خود بهره‌مند شوند. 

مردانی با تاکید بر نقش‌آفرینی فعالان اقتصادی، اصناف، تجار و بازرگانان که با تلاش ویژه اجازه ندادند در طول دوره جنگ ۱۲ روزه خللی در خدمات رسانی به مردم ایجاد شود، بیان کرد: این همکاری قابل تقدیر است. 

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: تلاش شد کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز مردم از جمله نان، برنج، روغن در بازار حس نشود، گرچه ذخیره سوخت نیز در استان مطلوب بود. 

وی با اشاره به ورود بیش از ۲۰۰ هزار مسافر به چهارمحال و بختیاری در ایام جنگ ۱۲ روزه، گفت: برای تامین نان مردم و مسافران به‌عنوان قوت قالب حدود ۴۰۰۰ کیسه آرد مازاد بر سهمیه به نانوایی‌ها اختصاص یافت و تعدادی از نانوایی‌ها به صورت ۲۴ ساعته پخت نان را انجام می‌دادند. 

مردانی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی را فرصتی برای گفت‌وگو عنوان کرد و افزود: این شورا یکی از شوراهای فعال در سطح کشور محسوب می‌شود، باید تلاش کنیم پیشنهادات و مصوبات این شورا در سطح ملی بخشی از مسائل و مشکلات بخش خصوصی را مرتفع سازد. 

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: شنبه‌های سرمایه‌گذاری در این استان برای تحقق شعار سال در دستور کار قرار گرفت، اتاق بازرگانی نیز برای توسعه و تقویت تجارت استان پیگیر باشد، دستگاه‌های اجرایی نیز باید همراه سرمایه‌گذار باشند. 

وی اضافه کرد: اگر طرح سرمایه‌گذاری قبل از اجرا در جلسات تخصصی مورد بررسی قرار گیرد، در آینده دچار مشکل نخواهد شد، همچنین اهلیت سرمایه‌گذار نیز باید مورد توجه باشد و ارائه مشاوره‌های تخصصی نیز در این حوزه موثر است. 

مردانی با بیان اینکه باید به سمت تولید هدفمند و  پایدار برویم، بیان کرد: زمانی می‌توانیم بگوییم در چهارمحال و بختیاری خدمت کردیم که اقدامات منجر به تحقق شعار سال شود، برای جلب سرمایه و سرمایه‌گذار باید به ظرفیت‌ها توجه ویژه داشته باشیم.

۴ همت پروژه انرژی خورشیدی در چهارمحال وبختیاری در حال اجراست

در ادامه ملک‌محمد قربانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اختصاص تسهیلات ارزی برای ایجاد پنل‌های خورشیدی، اظهار کرد: سرمایه‌گذاران از تسهیلات ارزی استقبال نمی‌کنند و متقاضی تسهیلات ریالی هستند. 

وی با اشاره به اینکه ۴ همت پروژه انرژی خورشیدی در چهارمحال وبختیاری در حال اجراست، بیان کرد: چند پروژه دیگر نیز کلنگ‌زنی خواهد شد، اعتبارات استان در حوزه زیرساخت صنعتی محدود است و باید تلاش کنیم تا کمبودها جبران شود. 

قربانپور با اشاره به اینکه تمام توان دستگاه‌های اجرایی استان باید برای تحقق شعار سال به کار گرفته شود، گفت: مسائل و مشکلات مبتلابه سرمایه‌گذاری در جلسات تخصصی بررسی می‌شود و سپس پیشنهادات پس از تصویب در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش به شورای ملی ارجاع داده خواهد شد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اصلاح حریم معادن را از مصوبات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان عنوان کرد و افزود: ابلاغ مصوبات از شورای گفت‌وگوی ملی گاهی زمان‌بر است. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: تجمیع فضای سبز در راستای اجرای بهینه ماده ۱۵ قانون هوای پاک با هدف افزایش بهره‌وری آب، کاهش هزینه‌های نگهداری و مدیریت متمرکز نظارت بر انجام تعهدات زیست محیطی در شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری از موضوعات مورد بحث در جلسه امروز شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی قرار گرفت، همچنین پیشنهاد جایگزینی پنل‌های خورشیدی به جای فضای سبز در واحدهای تولیدی نیز مطرح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha