• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404042112592
  • خبرنگار : 50649

نماینده مجلس:

کشاورزان بخشی از زمین خود را به احداث نیروگاه خورشیدی اختصاص دهند

کشاورزان بخشی از زمین خود را به احداث نیروگاه خورشیدی اختصاص دهند

ایسنا/فارس در حالی که قطعی‌های مکرر برق در فصل تابستان گلایه‌هایی را از سوی واحدهای تولیدی و کشاورزان به همراه داشته است، برخی کارشناسان و مسئولان بر لزوم اصلاح ساختار تولید و مصرف انرژی تأکید دارند. در همین راستا، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی راهکارهایی چون استفاده از انرژی خورشیدی و ارتقاء فناوری تولید برق را برای عبور از بحران فعلی پیشنهاد داد.

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به تداوم قطعی‌های برق در فصل تابستان، ناترازی تولید و مصرف انرژی را مسئله‌ای جدی دانست و تأکید کرد: راهکار مشخصی جز مدیریت این ناترازی وجود ندارد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر بخواهیم برق مردم را قطع نکنیم، ناچار به قطع برق واحدهای تولیدی و کشاورزی هستیم و بالعکس؛ این موضوع به‌گونه‌ای است که در شرایط فعلی راه گریزی از آن نیست.

قادری با اشاره به اعتراض برخی واحدهای تولیدی و کشاورزان به قطعی‌های مکرر برق، گفت: باید به سمت راهکارهایی برویم که این مشکل را کاهش دهد. یکی از این راهکارها، استفاده از ظرفیت زمین‌های کشاورزی برای تولید برق خورشیدی است.

وی تصریح کرد: کشاورزان می‌توانند بخشی از زمین‌هایی را که امکان زیر کشت بردن همه آن‌ها را ندارند، به احداث نیروگاه‌های خورشیدی اختصاص دهند. در این صورت، برق مورد نیاز خود را تأمین کرده و برق مازاد را وارد شبکه نکنند؛ این کار شدنی است و باید در همین مسیر برنامه‌ریزی و حمایت صورت گیرد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی همچنین از وزارت نیرو خواست تا در مسیر توسعه تولید برق گام‌های جدی‌تری بردارد و افزود: تبدیل نیروگاه‌های حرارتی به سیکل ترکیبی، تکمیل پروژه‌های ناتمام تولید برق و توسعه روش‌های نوین تولید انرژی باید در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، با تداوم بحران ناترازی انرژی، به‌ویژه در ایام گرم سال، به نظر می‌رسد راه‌حل‌هایی چون مشارکت بخش کشاورزی در تولید انرژی خورشیدی و ارتقای زیرساخت‌های نیروگاهی می‌تواند گام موثری در کاهش فشار بر شبکه برق کشور باشد. پیشنهاد نماینده شیراز در این زمینه، نمونه‌ای از تلاش برای تلفیق منافع اقتصادی کشاورزان با نیازهای حیاتی کشور در حوزه انرژی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha