• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404042112867
  • خبرنگار : 50286

استاندار کرمان تأکید کرد

رسیدگی به ترک فعل‌های خسارت‌زا در سیل قلعه‌گنج 

رسیدگی به ترک فعل‌های خسارت‌زا در سیل قلعه‌گنج 

ایسنا/کرمان استاندار کرمان با ابراز تأسف از تکرار سیلاب‌هایی که باعث خسارت به منازل مسکونی و زیرساخت‌ها می‌شوند، خواستار رسیدگی به ترک فعل‌ها شد. 

محمدعلی طالبی شنبه ۲۱ تیر در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان قلعه‌گنج، تدوین طرح اطمینان‌بخشی حفظ شهر قلعه‌گنج در برابر سیلاب‌ها را یک ضرورت انکارناپذیر دانست و از بنیاد مسکن خواست هرچه سریعتر نسبت به اصلاح الگوی ساخت‌وساز در پهنه‌های سیل‌خیز اقدام کند تا بیش از این هرساله شاهد خسارات تکرارشونده نباشیم.

وی افزود: اگر در این موارد نیز ترک فعلی صورت گرفته باشد باید رسیدگی و برخورد قانونی و جدی صورت بگیرد و مدیران باید وقتی اقدامی انجام می‌دهند، در مرحله اول به پیامدهای آن واقف باشند. 

طالبی از حضور بموقع مسئولان، نیروهای امدادی و راهداری جنوب کرمان قدردانی کرد و افزود: امروز وضعیت مناطق آسیب‌دیده بویژه در شهرستان قلعه‌گنج از نزدیک بررسی شد؛ مدیریت سیلاب در مناطق جنوبی استان باید با نگاهی پیشگیرانه، با دقت و جدیت بیشتری پیگیری شود.

استاندار کرمان با اشاره به خسارات ناشی از بارش‌ها و سیلاب‌های اخیر به زیرساخت‌های عمومی و مردم، از کارشناسان و مسئولان خواست هرچه سریعتر خسارات بخش‌های مختلف را ارزیابی کنند و افزود: در بخش راه‌ها، منازل مسکونی و در بخش کشاورزی باید خسارات ارزیابی شوند تا بتوانیم در سطح ملی و با استفاده از اعتبارات مدیریت بحران و در صورت نیاز، از منابع استانی برای رفع مشکلات مردم و جبران خسارات استفاده کنیم. 

طالبی از تکرار حوادث مشابه در سال‌های گذشته و خسارات به بخش‌های مختلف و زندگی مردم بشدت انتقاد کرد و با ابراز شرمندگی از وعده‌های بر زمین مانده‌ای که در گذشته در مواقع بحران توسط مسئولان داده شده، تصریح کرد: در گذشته نیز وعده‌هایی در بحث پیشگیری از چنین حوادثی داده شده اما در عمل اتفاق قابل توجهی رخ نداده و این مایه شرمساری است که مردم احساس می‌کنند کار ویژه‌ای از سوی دولتمردان انجام نمی‌شود و جلسات آنها غیر از چند عکس، هیچ خروجی‌ای ندارد. 

وی ضمن هشدار به مسئولانی که در کمک‌رسانی به مردم به هر دلیلی تعلل می‌کنند، یکی از مهم‌ترین ضعف‌ها در الگوی ساخت‌وساز در قلعه‌گنج را خانه‌های هم‌سطح با پهنه سیلابی دانست که همه‌ساله دستخوش حوادث قرار می‌گیرند و افزود: باید شورای شهر، شهرداری و شورای مسکن در بازنگری و اصلاح ضوابط ساخت‌وساز پیشقدم شوند.

استاندار کرمان تصویب و اجرای الگوهای ساخت‌وساز مقاوم در برابر سیلاب در مناطق پرخطر را به مدیران متذکر شد و بر لزوم توجه جدی نسبت به بازنگری فوری روند توسعه‌ای شهر قلعه‌گنج تأکید کرد. 

وی از نحوه ساماندهی بستر رودخانه‌ها و نیمه‌کاره رهاشدن برخی پروژه‌ها نیز انتقاد کرد و افزود: در این موارد ترک فعل‌هایی صورت گرفته که انتظار می‌رود دستگاه قضائی و سازمان بازرسی استان به آنها بعنوان حقوق عامه ورود کنند. 

 استاندار کرمان همچنین بر لزوم آمادگی کامل مدیریت بحران و دستگاه‌های اجرایی با همه امکانات تأکید کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha