حجتالاسلام سیدمهدی حسینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال بر اساس برنامهریزی بعد از تعطیلات نوروز استاندار روی توسعه گردشگری داخلی و افزایش گردشگران تأکید داشت برای همین بعد از نوروز روی «مراسم پنجاه بدر» و «تابستان ۱۴۰۴» تمرکز کردیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین تصریح کرد: توسعه گردشگری رویدادمحور را با «مراسم پناه بدر» آغاز کردیم و استانداری، شهرداری و دیگر دستگاههای اجرایی برای برگزاری این رویداد تلاش و همکاری کردند.
وی تشریح کرد: برای برگزاری «مراسم پناه بدر» دفاتر خدمات مسافرتی کشور را مجاب کردیم تا در آن روز برای حضور در قزوین تور گردشگری برگزار کردند؛ در همین راستا در سال جاری ۹ دفتر خدمات مسافرتی در استان تهران برای حضور در این رویداد تبلیغ ورود به قزوین داشتند. در حال حاضر تعداد فضاهای اقامتی و پذیرایی برای این تعداد از گردشگران مهیاست؛ در استان قزوین مشکلی برای اقامت و پذیرایی از گردشگران نداریم و در روز «پنجاه بدر» نیز مشکلی در این حوزه وجود نداشت.
حجتالاسلام حسینی اشاره کرد: طی یک سال گذشته ۲۸ رویداد را در فهرست رویدادهای ملی ثبت کردیم که این امر به ما کمک میکند تا تقویم زمانی مناسبی را برای حضور گردشگران تهیه کنیم. در مرحله تهیه تقویم زمانی برای برگزاری این رویدادها هستیم و امیدواریم در سال ۱۴۰۴ بتوانیم تقویم رویدادها را جهت ارائه دفاتر خدمات مسافرتی و علاقهمندان رویدادهای خاص تهیه کنیم تا علاوه بر بازدید از جاذبههای گردشگری در این رویدادها نیز شرکت کنند.
وی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا به امروز ۳۲۰ هزار نفر از اماکن تاریخی استان قزوین بازدید کردند؛ در نوروز ۱۴۰۴ بهعلت ثبت جهانی قلعه الموت میزبان گردشگران نبودیم اما تمهیداتی برای گردشگران اندیشیده شد تا در اقامتگاههای بومگردی و خانه مسافرهای رسمی اسکان یافتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین یادآور شد: بعد از «پنجاه بدر» برای تابستان ۱۴۰۴هماهنگی خوبی با مجموعه بهداشت، اماکن، تعزیرات حکومتی و سایر نهادهای نظارتی اتفاق افتاد و از اواسط خرداد ماه برنامهریزی برای تعطیلات تابستان آغاز و آمادهسازی بناهای تاریخی از اوایل خردادماه انجام شد.
انتهای پیام
نظرات