• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404042313997
  • خبرنگار : 90057

تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است

تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است

بریتانیا مدعی است به «هدف شماره ۱» جدید حملات سایبری و جاسوسی روسیه تبدیل شده است، زیرا رئیس‌جمهور پوتین تلاش می‌کند از رنجاندن همتای آمریکایی خود خودداری کند.

به گزارش ایسنا، منابع دولتی می‌گویند از ژانویه تعداد «حملات ترکیبی» روسیه به بریتانیا افزایش یافته است که شامل حملات سایبری و تلاش برای خرابکاری در زیرساخت‌های کلیدی می‌شود.

یک مقام ارشد دولتی به تایمز گفت که موضع گرم‌تر ترامپ نسبت به پوتین در مقایسه با دولت قبلی ایالات متحده منجر به افزایش حملات به اهداف بریتانیایی به جای آمریکایی شده است.

این مقام ارشد دولتی گفت: «از تبلیغات اخیر روسیه کاملاً مشهود است که ما هدف شماره یک هستیم. کاش دولت بریتانیا به اندازه‌ای که ادعا می‌کند، قدرتمند بود.»

روسای سرویس‌های جاسوسی بریتانیا مدت‌هاست هشدار داده‌اند که ستون‌های کلیدی اقتصاد بریتانیا و زیرساخت‌های ملی تحت حمله مداوم روسیه و مجموعه‌ای از عوامل تحت حمایت دولت قرار دارند.

سر کن مک‌کالوم، مدیر کل MI۵، در ماه اکتبر هشدار داد که سازمان‌های اطلاعاتی روسیه می‌خواهند «آشفتگی پایدار در خیابان‌های بریتانیا و اروپا» ایجاد کنند.

ترامپ به امید مذاکره برای پایان دادن به جنگ در اوکراین، تلاش‌هایی برای بهبود روابط ایالات متحده و روسیه انجام داده است. این تلاش‌ها در کنار مجموعه‌ای از حملات شخصی به رئیس جمهور اوکراین «ولودیمیر زلنسکی» که در جنجال عمومی ماه فوریه در دفتر بیضی شکل به اوج خود رسید و قطع پراکنده کمک‌ها به اوکراین، صورت گرفته است.

با این حال، ایالات متحده تصمیم گرفت کمک‌های نظامی به اوکراین را از سر بگیرد «کر استارمر»، نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‌جمهور فرانسه، «ماکرون» تلاش‌هایی را برای ایجاد یک «ائتلاف چندجانبه از نیروهای حافظ صلح» که در صورت توافق صلح در اوکراین مستقر شوند، رهبری کرده‌اند.

یک منبع دولتی گفت که امسال «افزایش قطعی» در حملات هیبریدی به بریتانیا وجود داشته است، زیرا استارمر مشغول تلاش برای ایجاد نقش مهمی برای خود در صحنه جهانی بوده است.

کمپین حملات هیبریدی روسیه به بریتانیا و متحدانش از زمان حمله فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین به طور قابل توجهی افزایش یافته است. این حملات به شکل عملیاتی مانند حملات سایبری به مشاغل و دولت، خرابکاری در کابل‌های برق زیر دریا و کمپین‌های انتشار اطلاعات نادرست آنلاین صورت گرفته است.

وزارت دفاع انگلیس در ماه مه اعلام کرد که در دو سال گذشته ۹۰ هزار حمله سایبری مرتبط با کشورهای متخاصم را دفع کرده است. بسیاری از این حملات «غیرمستقیم» بوده و از سوی نیروهای نیابتی مرتبط با دولت روسیه انجام شده است. یکی از افراد داخلی وایت‌هال گفت: «اما وقتی می‌گوییم غیرمستقیم، آنقدرها هم که به نظر می‌رسد غیرمستقیم نیست.

تایمز نوشته است: گروهی که توسط گروه واگنر استخدام شده بودند، حمله آتش‌سوزی لندن را انجام دادند همین هفته گذشته، گروهی از مجرمان خرده‌پا به جرم حمله آتش‌سوزی به انباری در لندن که حاوی کمک‌های اوکراین بود، مجرم شناخته شدند. این حمله توسط گروه واگنر، "یک سازمان تروریستی" ممنوعه و شرکت نظامی خصوصی که توسط دولت روسیه تأمین مالی می‌شود، تأیید شده بود. به اعضای هیئت منصفه گفته شد که یکی از این سه مرد از طریق برنامه رسانه اجتماعی تلگرام با واگنر تماس گرفته و توسط رابط او، حسابی به نام «پریوت بات»، دستور انجام اقدامات خرابکارانه در بریتانیا را دریافت کرده است.

استراتژی امنیت ملی اخیر بریتانیا، خطر رو به رشد حملات روسیه و سایر کشورهای متخاصم را برجسته کرد. در این استراتژی آمده است: «برخی از دشمنان در حال پایه‌گذاری منازعات آینده هستند و خود را در موقعیتی قرار می‌دهند که به سرعت برای ایجاد اختلال عمده در زنجیره‌های انرژی و یا تأمین ما اقدام کنند. «برای اولین بار در سال‌های اخیر، ما باید به طور فعال برای احتمال تهدید مستقیم سرزمین بریتانیا، به طور بالقوه در یک سناریوی جنگی، آماده شویم.»

این استراتژی بارها هشدار داده است که بریتانیا باید «در برابر تهدیدات آینده تاب‌آوری ایجاد کند».

«ریچارد هورن»، مدیر اجرایی مرکز ملی امنیت سایبری دولت، همچنین گفته است: «شکاف فزاینده‌ای بین تهدید و قرار گرفتن ما در معرض آن و از سوی دیگر، دفاع‌هایی برای محافظت از ما وجود دارد.»

در ماه دسامبر، او گفت: «دفاع و تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی، زنجیره‌های تأمین، بخش عمومی و اقتصاد گسترده‌تر ما باید بهبود یابد.» 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha