حجت قاسمی، مدیر کارخانه یکی از شرکتهای دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به محصول جدید این شرکت، اظهار کرد: محصول جدید ما دستگاه سیتیاسکن با توان اسکن بالاتر است. در ابتدای سال جاری، موفق شدیم نمونهای از دستگاه سیتیاسکن را تولید کنیم که این دستگاه اکنون با فناوری ۳۲ اسلایس طراحی و ساخته شده است. خوشبختانه تمام تستهای فنی آن انجام شده، مجوزهای لازم اخذ شده و انشاءالله بهزودی وارد مرحله تولید انبوه خواهیم شد.
قاسمی افزود: این دستگاه دارای بیشترین تعداد مقاطع تصویربرداری است که در حال حاضر در کشور در حال تولید است و ویژگیهای فنی آن در سطح بالایی قرار دارد.
وی با بیان اینکه سیتیاسکن یکی از تجهیزات بسیار پیشرفته و حیاتی در حوزه پزشکی است، توضیح داد: دستگاه سیتیاسکن یک ابزار تشخیصی فوقالعاده مهم است که برای شناسایی بسیاری از بیماریها در نقاط مختلف بدن مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه با بهرهگیری از اشعه ایکس میتواند آسیبها یا ناهنجاریهای موجود در بافتهای بدن را شناسایی کند.
مدیر کارخانه این شرکت دانشبنیان یادآور شد: ما نخستین و تنها تولیدکننده داخلی این نوع دستگاه در کشور هستیم. در دوران شیوع ویروس کرونا، برای شناسایی ابتلای بیماران به کووید-۱۹ نیز از همین دستگاهها استفاده میشد که نقش مهمی در تشخیص و هدایت به سمت درمان ایفا میکردند.
وی تأکید کرد: این دستگاه اکنون وارد فاز آمادهسازی تجاری شده و آماده عرضه به بازار است.
به گزارش ایسنا، سیتیاسکن ۳۲ اسلایس یکی از مدلهای پیشرفته تصویربرداری پزشکی است که توانایی ثبت ۳۲ مقطع (برش یا "slice") همزمان از بدن را در هر بار چرخش تیوب دارد. این ویژگی باعث افزایش سرعت اسکن، بهبود دقت تصاویر و کاهش مدتزمان تابش اشعه به بیمار میشود. بهویژه در شرایط اورژانسی یا برای بررسی دقیق ارگانهایی مانند مغز، ریهها یا عروق کرونر، دستگاههای ۳۲ اسلایس نقش مهمی در تشخیص سریع و مؤثر ایفا میکنند.
اسلایس (slice) به معنای «برش» یا «مقطع» است و در دستگاههای سیتیاسکن به تعداد مقاطع تصویربرداری همزمان در یک چرخش اشاره دارد.
انتهای پیام
نظرات