• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404042314437
  • منبع : نمایندگی زنجان

نماینده ولی‌ فقیه در زنجان: 

بهزیستی باید محور اعتماد عمومی و عدالت اجتماعی در جامعه باشد

بهزیستی باید محور اعتماد عمومی و عدالت اجتماعی در جامعه باشد

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌ فقیه در استان زنجان با تأکید بر جایگاه اجتماعی سازمان بهزیستی، خواستار توسعه خدمات این نهاد با تمرکز بر هم‌افزایی بین نهادها، تقویت مشارکت‌های مردمی و هدف‌مندی حمایت‌ها شد و گفت: بهزیستی سرمایه نظام است و باید بیش از گذشته به رضایتمندی جامعه هدف توجه کند.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی دوشنبه ۲۳ تیر به مناسبت هفته بهزیستی در دیدار با کارکنان اداره‌کل بهزیستی استان، با قدردانی از خدمات ارائه‌ شده به جامعه هدف این سازمان، اظهار کرد: سازمان بهزیستی یکی از سرمایه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی است و باید با تقویت ساختارهای خدمت‌رسانی و تعامل با مجموعه‌های خیریه و مردمی، رضایت‌مندی جامعه هدف خود را ارتقا دهد.

وی با بیان اینکه خدمات بهزیستی گسترده و قابل‌ تقدیر است، افزود: هم‌افزایی میان نهادهای مختلف و ایجاد انسجام در شبکه‌های حمایتی، بویژه خیریه‌ها، می‌تواند اثربخشی این خدمات را افزایش دهد. بهزیستی باید نقش محوری خود را در توسعه اجتماعی ایفا کند.

امام جمعه زنجان با اشاره به تأکید دولت سیزدهم بر محله‌محوری و حکمرانی مردمی، تصریح کرد: تقویت ساختارهای محلی، از جمله پایگاه‌های اجتماعی، زمینه‌ساز افزایش امنیت و رفاه است. نمونه‌های موفقی هم‌چون مدیریت دفاع مقدس یا بحران کرونا نشان داد که مشارکت مردمی، کلید موفقیت در شرایط حساس است.

او محدود بودن بودجه‌های دولتی را یادآور شد و گفت: محدودیت منابع، لزوم تقویت مشارکت خیرین و افزایش ظرفیت کمک‌های مردمی را دوچندان می‌کند. بسیاری از مشکلات اجتماعی، با مدیریت درست منابع و همراهی نهادهای مردمی قابل حل است.

حسینی همچنین به نقش ماه محرم در تقویت همدلی اجتماعی اشاره کرد و افزود: این ایام علاوه بر معنویت و سوگواری، فرصت بی‌نظیری برای بروز ایثار و فداکاری است. مجموعه‌هایی مثل بهزیستی، خیریه‌ها و نهادهای امدادی در این ایام می‌توانند بیشترین مشارکت مردمی را جذب کنند.

نمایندهولی‌فقیه در استان زنجان، با اشاره به کاهش شاخص‌های جرم و آسیب‌های اجتماعی در ماه‌های محرم و رمضان گفت: این مناسبت‌ها، علاوه بر ابعاد دینی، نقش جدی در ارتقای انسجام ملی دارند؛ بویژه در شرایطی که دشمنان از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی تلاش در تفرقه‌افکنی و ناامیدسازی مردم دارند.»

وی همچنین بر ضرورت همکاری بین‌بخشی، توجه به پیوست‌های فرهنگی و اعتمادسازی اجتماعی تأکید کرد و گفت: اگر زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی بدرستی طراحی شود، مردم ظرفیت بالایی در کمک، مشارکت و اداره امور اجتماعی خواهند داشت.

در این دیدار، مریم کرمی، نیز با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مجموعه گفت: در حال حاضر، ۱۹ هزار و ۳۴ خانوار مستمری‌بگیر تحت پوششند و علاوه بر آن، طیف وسیعی از خدمات غیر مستمری به سایر اقشار ارائه می‌شود. همچنین، بیش از ۲۰ هزار خانوار در حوزه توانبخشی از خدمات بهزیستی بهره‌مندند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به فعالیت ۱۲ مرکز شبانه‌روزی و ۱۳ مرکز روزانه برای نگهداری معلولان و سالمندان افزود: در مجموع حدود سه هزار و ۵۰۰ سالمند تحت پوششند و در حوزه خدمات ویژه نیز، ۳۵۳ معلول نخاعی از حق پرستاری بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، کرمی گفت: معاونت سلامت اجتماعی نیز خدمات تخصصی به زنان، کودکان، خانواده‌های چندقلو و سایر گروه‌های آسیب‌پذیر ارائه می‌دهد که در این بخش، پنج هزار و ۸۷۸ پرونده فعال داریم.

وی بر آمادگی بهزیستی استان برای تقویت همکاری با نهادهای فرهنگی، مذهبی و خیریه‌ای در مناسبت‌های مذهبی و اجتماعی تأکید کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha