• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404042314486
  • خبرنگار : 50046

عضو شورای اسلامی شهر:

اجاره‌بهای بالای مغازه‌ها در بجنورد مانع ایجاد اشتغال می‌شود

اجاره‌بهای بالای مغازه‌ها در بجنورد مانع ایجاد اشتغال می‌شود

ایسنا/خراسان شمالی عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: اجاره بهای مغازه‌ها در این شهر بسیار بالا است و این‌ امر مانعی برای ایجاد اشتغال جوانان می‌شود.

اعظم السادات افشین فر در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد که ۲۳ تیرماه برگزار شد، اظهار کرد: باید نظارت بر قیمت‌ها و بازار بیشتر شود.

وی افزود: شرایط ۱۲ روز جنگ سبب شد که برخی از سودجویان قیمت کالاها را افزایش دهند که قیمت‌ها باید به رویه قبل بازگردد.

افشین فر با اشاره به اینکه تفاوت قیمت‌ها در بجنورد خیلی محسوس است، ادامه داد: باید به این امر رسیدگی و این مشکل حل شود.

وی بیان کرد: پزشکان یکی از گروه‌های پردرآمد در بجنورد هستند اما زمانیکه بیمار به آنها مراجعه می‌کنند بیماران را برای پرداخت ویزیت، به دستگاه عابر بانک ارجاع می‌دهند و یا می‌گویند با همراه بانک که مالک حساب خود پزشک نیست، واریز شود.

این مقام‌مسئول با طرح این سوال گفت: آیا این موارد از دید دستگاه‌های نظارتی پنهان است و آیا فقط دستگاه‌های نظارتی آن‌ها را نمی‌بینند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha