حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیسکل دادگستری استان قم ۲۴ تیر در نخستین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان قم اظهار کرد: با توجه به منویات رئیس قوه قضائیه با موضوع درخواست از عموم مردم برای صلح و سازش در پروندههای قابل گذشت، مردم قم به این ندا لبیک گفتهاند و در مقایسه با یک ماه گذشته، حدود ۵۱۰۰ پرونده کمتر در دادگستری قم تشکیل شده است؛ این آمار گواهی بر اثرگذاری عمیق مجالس عزاداری و روضههای خانگی در کاهش جرائم است.
رئیس شورای قضایی استان قم با اشاره به نقش ویژه عزاداری امام حسین(ع) در تربیت نسل جوان افزود: هرچه بتوانیم اینگونه مجالس را تقویت کنیم، آثارش را در امنیت و آرامش اجتماعی بیشتر خواهیم دید.
رئیسکل دادگستری قم با تأکید بر لزوم همافزایی میان نهادهای مختلف استان در حوزه پیشگیری از وقوع جرم بیان کرد: پیشگیری تنها وظیفه چند نیروی محدود نیست. همه دستگاهها باید احساس مسئولیت کرده و تکلیف مضاعفی برای خود در نظر بگیرند چرا که قم، پایگاه اهلبیت(ع) است.
موسوی همچنین از تلاشهای دستگاههای انتظامی، امنیتی و قضایی استان قدردانی کرد و گفت: همه اعضای شورای تأمین استان واقعاً دلسوز قم هستند و با اعتقاد کامل در تلاش هستند تا این استان در جایگاه واقعی خود باشد؛ این وحدت و همدلی بین نهادها باید حفظ شود.
رئیسکل دادگستری استان قم در بخش دیگری از سخنان خود بر توسعه ابزارهای الکترونیکی و راهکارهای علمی برای کاهش ورودی پروندهها تأکید کرد و گفت: با تلاش جمعی، میتوان عدد پروندههای ورودی به دستگاه قضایی قم را به نصف کاهش داد و فضای دادگاهها را برای موارد ضروریتر خالی کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستریکل استان قم، موسوی در پایان خواستار ورود جدیتر دستگاههای فرهنگی و آموزشی در موضوعات پیشگیری از جرم بهویژه در حوزه فضای مجازی، بداخلاقیها و دعاوی خانوادگی شد و گفت: قم باید الگویی برای دیگر استانها در شاخصهای اخلاقی، فرهنگی و کاهش جرائم باشد و این مهم تنها با همکاری و همافزایی همه نهادها محقق میشود.
انتهای پیام
نظرات