• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404042414644
  • خبرنگار : 30057

راه‌اندازی شبکه مسئولیت اجتماعی دیجیتال در حوزه امور نیکوکاری

راه‌اندازی شبکه مسئولیت اجتماعی دیجیتال در حوزه امور نیکوکاری

اولین شبکه مسئولیت اجتماعی دیجیتال ایران توسط یک شرکت عضو منطقه بین‌المللی نوآوری ایران با هدف ایجاد زیست‌بومی پیوند دهنده مردم نیکوکار با شرکت‌ها، سازمان‌ها، چهره‌ها و نهادهای مختلف راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، امیرحسن صدرالدینی، مدیرعامل این شرکت با اشاره به فعالیت این سامانه در حوزه جذب مشارکت‌های عمومی در امور خیر، گفت: هدف از راه‌اندازی این پلتفرم، ایجاد زیست‌بومی است که بتواند مردم نیکوکار را با شرکت‌ها، سازمان‌ها، چهره‌ها و نهادهای مختلف پیوند دهد تا با استفاده از ابزارهای دیجیتال، تغییرات مثبت و پایداری در جامعه ایجاد شود.

 وی افزود: این پلتفرم تلاش کرده تا با هوشمندسازی، شفافیت و پیوند مستقیم مشارکت‌ها، اعتماد ازدست‌رفته را بازسازی کند. ویژگی‌هایی نظیر پویش‌های هدفمند، صندوق‌های اختصاصی مسئولیت اجتماعی برای شرکت‌ها، گزارش‌دهی شفاف و دستگاه امتیازدهی در نسخه کنونی این اپلیکیشن پیاده‌سازی شده است.

صدرالدینی با اشاره به تجربه‌های موفق جهانی در حوزه مسئولیت اجتماعی دیجیتال، گفت: در یکی از این تجربه‌ها، ۶۵۰ میلیون نفر به مشارکت در یک پویش محیط‌زیستیِ دیجیتال ترغیب شدند که منجر به کاشت بیش از ۱۲۰ میلیون درخت شد.

وی ادامه داد: این پلتفرم نیز با معرفی «کوین اجتماعی» (ارز غیرمالی داخلی)، تلاش کرده انگیزه کاربران برای مشارکت اجتماعی را تقویت کند. این کوین‌ها با انجام فعالیت‌هایی چون آموزش، محیط‌زیست، کمک به نیازمندان یا مشارکت در پویش‌های مردمی به کاربران تعلق می‌گیرد و می‌تواند در فضای داخلی پلتفرم، صرف امتیاز، تخفیف و مزایای دیجیتال شود.

به نقل از روابط‌عمومی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، مدیرعامل این شرکت در خصوص همکاری با حوزه‌ها و سامانه‌های مختلف در این پلتفرم، گفت: این پلتفرم درحال‌توسعه زیرساختی است که از اپلیکیشن‌های همکار در حوزه‌های سلامت، آموزش، محیط‌زیست، فرهنگ و غیره حمایت کند. این اپ‌ها با استفاده از API سامانه می‌توانند به شبکه مسئولیت اجتماعی کشور متصل شوند و از امکاناتی چون رتبه‌بندی کاربران، تبلیغات هوشمند، گزارش‌گیری اجتماعی و سیستم ماموریت‌دهی بهره ببرند.

وی اظهار کرد: توسعه کیف پول داخلی، ارائه پادکست‌ها و محتواهای آموزشی، معرفی سیستم لِوِل‌آپ و پاداش‌محور برای کاربران فعال، از برنامه‌های بعدی ما در این سامانه است. لازم به ذکر است، این دستاورد قرار نیست صرفاً یک اپلیکیشن باشد، بلکه تلاشی است برای ایجاد یک جنبش اجتماعیِ دیجیتال که هدفش ارتقای معنای زندگی، امید، رشد فردی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه ایران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha