• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404042415017
  • خبرنگار : 50175

مدیدکل آموزش و پرورش استان خبر داد:

راه‌اندازی «اتاق ایده‌پردازی» علیه آسیب‌های اجتماعی در لرستان

راه‌اندازی «اتاق ایده‌پردازی» علیه آسیب‌های اجتماعی در لرستان

ایسنا/لرستان مدبرکل آموزش و پرورش لرستان از راه‌اندازی «اتاق ایده‌پردازی» علیه آسیب‌های اجتماعی در استان خبر داد.

سید عیسی سهرابی سه‌شنبه، ۲۴ تیر در نشست با مشاوران و کارشناسان مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی،  با انتقاد از فعالیت‌های نمایشی و همایش‌های بی‌خروجی، اظهار کرد: زمان عبور از کارهای نمایشی فرارسیده است؛ برگزاری نشست‌ها و همایش‌هایی که خروجی مشخصی نداشته باشند، کمکی به حل مشکلات نمی‌کند.

وی با اشاره به لزوم تقویت همکاری میان نهادهای عضو ائتلاف نماد افزود: مراکز مشاوره آموزش‌وپرورش نیازمند تعامل مؤثرتر با نهادهای عضو هستند تا با مشارکت و هم افزایی بین دستگاهی در کنرل و کاهش آسیب‌های اجتماعی موفق‌تر عمل کنیم چرا که هر آسیبی که در مدرسه باشد به جامعه منتقل می‌شود و بالعکس آن هم وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ تماس با خط نماد برای گرفتن مشاوره صورت می‌گیرد، بیان کرد: در زمینه‌هایی مانند برنامه‌ریزی تحصیلی، تعارض‌های والد-نوجوان و دیگر مسائل روانی و اجتماعی، خدمات مؤثری ارائه می‌شود.

سهرابی از تهیه «اطلس بومی آسیب‌های اجتماعی» خبر داد و تصریح کرد: این اطلس، نقشه‌ای کاربردی برای شناسایی دقیق و به‌موقع آسیب‌های اجتماعی در لرستان خواهد بود که به ما در تدوین برنامه‌های پیشگیرانه کمک می‌کند.

وی همچنین از راه‌اندازی «اتاق ایده‌پردازی مقابله با آسیب‌های اجتماعی» در استان خبر داد و افزود: «مشاوران می‌توانند در این فضا تجربیات ارزشمند خود را به اشتراک بگذارند تا با خرد جمعی، راهکارهای اثربخش‌تری طراحی کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: با رایزنی‌های صورت‌گرفته،با دادگستری استان موفق شدیم ۲۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد که فرزندانشان در معرض آسیب‌های اجتماعی بود را آزاد کنیم تا دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان کمتر با آسیب‌های اجتماعی دست به گریبان شوند.

سهرابی یادآور شد: بیشترین تماس‌ها با مراکز مشاوره از سوی نوجوانان و والدین آن‌هاست و این مسئله لزوم تقویت نقش مشاوران در مدارس را بیش‌ازپیش نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل آموزش و پرورش لرستان، این جلسه با هدف افزایش اثربخشی مراکز مشاوره و تمرکز بر اقدامات کاربردی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس برگزار شد و نویدبخش تحولی در نگرش مدیریتی آموزش‌وپرورش لرستان به مسائل اجتماعی و روانی دانش‌آموزان است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha