سید عیسی سهرابی سهشنبه، ۲۴ تیر در نشست با مشاوران و کارشناسان مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی، با انتقاد از فعالیتهای نمایشی و همایشهای بیخروجی، اظهار کرد: زمان عبور از کارهای نمایشی فرارسیده است؛ برگزاری نشستها و همایشهایی که خروجی مشخصی نداشته باشند، کمکی به حل مشکلات نمیکند.
وی با اشاره به لزوم تقویت همکاری میان نهادهای عضو ائتلاف نماد افزود: مراکز مشاوره آموزشوپرورش نیازمند تعامل مؤثرتر با نهادهای عضو هستند تا با مشارکت و هم افزایی بین دستگاهی در کنرل و کاهش آسیبهای اجتماعی موفقتر عمل کنیم چرا که هر آسیبی که در مدرسه باشد به جامعه منتقل میشود و بالعکس آن هم وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ تماس با خط نماد برای گرفتن مشاوره صورت میگیرد، بیان کرد: در زمینههایی مانند برنامهریزی تحصیلی، تعارضهای والد-نوجوان و دیگر مسائل روانی و اجتماعی، خدمات مؤثری ارائه میشود.
سهرابی از تهیه «اطلس بومی آسیبهای اجتماعی» خبر داد و تصریح کرد: این اطلس، نقشهای کاربردی برای شناسایی دقیق و بهموقع آسیبهای اجتماعی در لرستان خواهد بود که به ما در تدوین برنامههای پیشگیرانه کمک میکند.
وی همچنین از راهاندازی «اتاق ایدهپردازی مقابله با آسیبهای اجتماعی» در استان خبر داد و افزود: «مشاوران میتوانند در این فضا تجربیات ارزشمند خود را به اشتراک بگذارند تا با خرد جمعی، راهکارهای اثربخشتری طراحی کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: با رایزنیهای صورتگرفته،با دادگستری استان موفق شدیم ۲۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد که فرزندانشان در معرض آسیبهای اجتماعی بود را آزاد کنیم تا دانشآموزان و خانوادههایشان کمتر با آسیبهای اجتماعی دست به گریبان شوند.
سهرابی یادآور شد: بیشترین تماسها با مراکز مشاوره از سوی نوجوانان و والدین آنهاست و این مسئله لزوم تقویت نقش مشاوران در مدارس را بیشازپیش نشان میدهد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل آموزش و پرورش لرستان، این جلسه با هدف افزایش اثربخشی مراکز مشاوره و تمرکز بر اقدامات کاربردی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس برگزار شد و نویدبخش تحولی در نگرش مدیریتی آموزشوپرورش لرستان به مسائل اجتماعی و روانی دانشآموزان است.
انتهای پیام
نظرات